Daft Punk er gået i opløsning

Vi får desværre ikke flere sensationelle soundtracks à la "Tron: Legacy" fra den franske techno-duo i fremtiden...

Selvom denne nyhed i allerhøjeste grad har mere med musikkens verden at gøre end med filmens ditto, så er det simpelthen så stor en kulturel begivenhed, at vi også vælger at trykke den her på Moovy: Den franske techno-duo Daft Punk er gået i opløsning.

Det har duoens mangeårige publicist, Kathryn Frazier, netop bekræftet, og det fremgår også af en lettere kryptisk video med titlen "Epilogue" på bandets YouTube-side, som også kan ses herunder.

Daft Punk bestod af de franske musikere Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo, og de er især kendt for herlige hits som "Around the World", "Da Funk", "One More Time" og "Get Lucky". Vi ved endnu ikke, hvorfor Bangalter og de Homem-Christo har valgt at gå hvert til sit.

Læs også: Electronica-duoen Daft Punk er i julehumør: udgiver 9 nye numre fra "Tron: Legacy"-soundtracket

Duoen nåede dog også at gøre et stort indtryk i filmarenaen, da de i 2010 leverede det sublime score til Disney-filmen "Tron: Legacy". Franskmændene havde selv taget kontakt til filmens skabere og spurgt, om de måtte arbejde på projektet, idet de var store fans af den oprindelige "Tron" fra 1982.

Daft Punk har dog ikke komponeret et soundtrack siden "Tron: Legacy", og deres seneste album, Grammy-vinderen "Random Access Memories", udkom i 2013.

Der har tidligere rumsteret rygter om, at Daft Punk skulle lave musikken til kultinstruktøren Dario Argentos næste filmprojekt, men det rygte er hermed lagt i graven.

Og med de ord lader vi Daft Punk få det sidste "ord" i en video, der er lige så dragende og underfundig som duoens mægtige musik, og som ganske passende byder på en smuk solnedgang:

Kommentarer

Daft Punk er gået i opløsning

  • ★★★1

    Da jeg læste nyheden et andet sted, satte jeg straks soundtracket på til Tron: Legacy. Den udvidet udgave der udkom for nyligt skuffede heller ikke. De har aldrig skuffet mig og jeg vil helt sikkert savne dem. 

    Dermed blev min interesse for en Tron 3, det lidt mindre.

    MOVIE100022-02-21 19:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen