"Dan Dream" blev ikke et hit - alligevel er Casper Christensen tilfreds

Selvom Casper Christensens og Frank Hvams "Dan Dream" ikke blev det store hit i biograferne, er skuespilleren alligevel ikke skuffet over resultatet. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Hvor de to første "Klovn-film var store succerer med henholdsvis 855.000 og 512.000 solgte billetter, måtte "Dan Dream" nøjes med 107.000.

"Jeg ved sgu ikke, hvad fanden der sket," siger Casper Christensen til Ekstra Bladet. "Man ønsker sig jo altid flere, men vi er alligevel godt tilfredse. Det er jo trods alt mange mennesker. Det er en ret bred film, så jeg kunne godt have tænkt mig, at flere havde oplevet den. Nu kommer den på et tidspunkt i fjernsynet og senere på dvd, og så sker der sikkert et eller andet."

Se også: Moovy TV: 80'er-quiz med Casper Christensen, Frank Hvam og Co.!

"Dan Dream" foregår i Danmark i starten af 80'erne og følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil.

Du kan se eller gense Moovy TV's interview med Casper Christensen, Frank Hvam, Magnus Millang og Niclas Kølpin heruder, hvor de fortæller om filmen:

Kommentarer

"Dan Dream" blev ikke et hit - alligevel er Casper Christensen tilfreds

  • 0

    Nu har jeg ikke set filmen, men er problemet ikke, at langt de fleste danske film netop sigter FOR bredt? 

    Tommy Kenters kage17-06-17 16:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen