Daniel Radcfliffe er pinligt berørt over sit "Harry Potter"-skuespil

"Jeg er ekstremt flov over noget af mit skuespil," griner den snart 32-årige skuespiller.

Der er ikke noget at sige til, at Daniel Radcliffe blev en verdensstjerne som barn, idet han som 11-årig fik hovedrollen i den allerførste "Harry Potter"-film baseret på J.K. Rowlings vanvittigt succesfulde fantasy-bøger.

Radcliffe spillede den unge, ihærdige troldmand (eller trolddreng?) i hele otte spillefilm, hvor den sidste, "Harry Potter og dødsregalierne - del 2", udkom tilbage i 2011.

Siden da har den populære englænder hovedsageligt opsøgt roller i mindre, mere alternative produktioner – såsom den skrupskøre buddy-comedy "Swiss Army Man", actionbraget "Guns Akimbo" og sågar den animerede "Playmobil: Filmen".

Læs også: "Playmobil: The Movie" er allerede et historisk flop

Selvom han med fuldt overlæg har forbigået store franchisefilm siden "Harry Potter"-dagene, så ser Radcliffe dog tilbage fantasy-franchisen med stor glæde og taknemmelighed. Det fremgår af et interview med Empire, som Metro har fået fingre i:

"Jeg er utroligt taknemmelig for hele den oplevelse. Den gjorde det klart for mig, hvad jeg gerne ville lave i resten af mit liv. Man er virkelig heldig, når man opdager det i så tidlig en alder."

Radcliffe ser dog mindre rosenrødt på sit eget bidrag til franchisen: "Jeg er ekstremt flov over noget af mit skuespil! Men, ja... det er ligesom at spørge: 'hvad tænker du om dine teenageår'?"

Eftersom Radcliffe ikke engang var teenager, da han fik rollen, og eftersom han har brilleret i adskillige film det seneste årti, kan vi dog snildt tilgive den charmerende brite for hans indimellem skrantende børneskuespil.

Kommentarer

Daniel Radcfliffe er pinligt berørt over sit "Harry Potter"-skuespil

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen