"Danmarks sønner" - dansk thriller efter stort bombeangreb i København

Filmen sætter spørgsmålstegn ved de fjendebilleder, der skabes i frygtens navn.

I dag løftes sløret for teaserplakaten til den kommende danske politiske thriller "Danmarks sønner", som er instrueret og skrevet af debutanten Ulaa Salim. Filmen har bl.a. Zaki Youssef, Mohammed Ismail Mohammed og Rasmus Bjerg i rollerne. Se treaser-plakaten herunder.

I filmen nærmer vi os årsdagen for et stort bombeangreb i København. De yderste fløje er blevet dominerende. Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten.

Samtidig bevæger den 19-årige Zakaria sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed. Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinges Zakaria og Ali frem mod en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle…

"Danmarks sønner" beskrives af filmselskabet bag som en fortælling om håb og afmagt i et moderne samfund, der sætter spørgsmålstegn ved de fjendebilleder, som skabes i frygtens navn. På begge sider.

Filmen får biografpremiere 11. april 2019.

Kommentarer

"Danmarks sønner" - dansk thriller efter stort bombeangreb i København

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen