Danny Boyle om "Bond 25"-exit: En stor skam

Danny Boyle nåede kun at skulle være James Bond-instruktør i tre måneder.

I maj sidste år blev det offentliggjort, at manden bag populære film som "Trainspotting", "127 Hours" og Oscar-vinderen "Slumdog Millonaire" skulle stå bag den 25. James Bond-film, men blot tre måneder senere forlod Danny Boyle projektet. Den officielle forklaring var på grund af "kreative uenigheder".

Her et halvt år senere ærgrer det dog stadig instruktøren, at det kom dertil. Det fortæller han til Empire. På spørgsmålet om, hvordan hans Bond-film – som han skulle lave sammen med sin mangeårige samarbejdspartner John Hodge – ville være blevet, svarer Boyle:

"Jeg syntes, at det, som John og jeg lavede, var virkelig godt. Det var ikke færdigt, men det kunne været blevet rigtig godt."

Held og lykke Fukunaga

Instruktøren tilføjer, at han ikke vil gå i detaljer med, hvordan hans Bond-film ville have set ud, da han ikke ved, i hvilken retning Cary Joji Fukunaga vil gå. Fukunaga, der tidligere har stået bag første sæson af "True Detective" og sci-fi-serien "Maniac" fra Netflix, blev tilbage i september valgt som afløser for Boyle.

Danny Boyle fortæller også, at han har haft kontakt med Fukunaga: "Jeg fik en meget sød besked fra ham, og jeg ønskede ham held og lykke... Det er bare en stor skam."

Den 25. agent 007–film rammer efter planerne biograferne til april næste år.

Boyle er næste gang aktuel med Beatles-komedien "Yesterday", hvori en håbefuld musiker opdager, at han er den eneste i verden, der kan huske The Beatles og gruppens fantastiske musik. Se den forunderlige trailer her.

Kommentarer

Danny Boyle om "Bond 25"-exit: En stor skam

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen