Danny McBride: Kanye West bad mig spille ham i en film

Ligheden er da også slående!

Tidligere i år udgav Netflix doku-serien "jeen-yuhs: A Kanye Trilogy", der så nærmere på det selvudnævnte musikgeni Ye – hiphopperen, der før hed Kanye West.

Men en skønne dag får vi nok også en Hollywood-biopic om den prisbelønnede og trendsættende West, som både i privatlivet og musikkens verden har trukket store overskrifter, siden han i slut-90'erne producerede talstærke musikhits, før han selv tog mikrofonen og blev et af rapgenrens største navne nogensinde.

Men hvem skal så spille West i den uundgåelige film om mandens liv? Jo, hvis det stod til manden selv, så ville svaret – nok en smule uventet – være komikeren Danny McBride ("Pineapple Express", "Eastbound & Down").

Se også: Moovy TV: Per Vers anmelder "Straight Outta Compton"

Det afslører McBride selv i en samtale med The Hollywood Reporter, hvor han fortæller om Wests uventede forespørgsel:

"Jeg blev ringet op af Kany West, og det her skete altså... han besøgte mit hus i South Carolina, og han bad mig om at spille ham i en film. Vi tog en sejltur på min båd, og han sagde, han ville have mig til at lave en film om hans liv, og at jeg skulle spille ham. Det var en utrolig dag. Det var ret fedt."

Ganske vist har d'herrer ikke samme højde, hudfarve eller hårpragt, men til gengæld er de næsten jævnaldrende – McBride er blot et halvt år ældre end den 44-årige West. Og hey... hvis Cate Blanchett kan spille Bob Dylan, så kan McBride vel også spille Kanye?

Kommentarer

Danny McBride: Kanye West bad mig spille ham i en film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen