Dansk art-house streaming-side er gået i luften

Distributionsselskabet Angel Films har håndplukket titlerne ud fra, at publikum skal have nem adgang til de anderledes og unikke filmoplevelser.

Filmene spænder bredt både i genre og målgruppe og byder på alt lige fra anmelderroste gyserfilm og thrillers til rørende romantiske dramaer og spændende børnefilm fra hele verden.

"Det her er med andre ord ikke endnu et bredt kommercielt filmsite," udtaler Peter Sølvsten Thomsen, distributionschef hos Angel Films, i en pressemeddelse. "På Filmperler har vi valgt at fokusere på film, der kan karakteriseres som filmperler eller art-house. Det vil sige film fra hele verden, der har høj kunstnerisk kvalitet, og som gør et særligt indtryk på anmeldere og publikum. På den måde kan man sige, at vi har gjort det besværlige sorteringsarbejde for filmelskere, der forventer noget særligt af de film, de ser."

Den nye streaming-tjeneste tæller kendte filmperler som den franske "Adèles liv", islandske "Om heste og mænd" og britiske "Love & Friendship". Helt nye film, såsom Annika Bergs "Team Hurricane" og Hirokazu Kore-edas "Efter stormen" kan også findes på siden. Børnene kan se frem til kvalitetsbørnefilm fra det prisvindende brand Rabalder Bios portefølje.

"De små film forsvinder ofte fra markedet efter endt forløb i biografen og dernæst forsvinder lige så mange i mængden på andre streaming-tjenester. Hos filmperler.dk er de i højsæde. Vi ønsker film, der udfordrer og overrasker. Film, der provokerer. Her er ingen tomme kalorier, men lutter kvalitetsfilm," fortsætter Peter Sølvsten Thomsen.

Filmperler.dk bliver løbende opdateret med nye titler. Hos Angel Films forventes op mod 400 film at være tilgængelige i løbet af nogle måneder.

Kommentarer

Dansk art-house streaming-side er gået i luften

  • ★★★★★★0

    Det er fa'me en god ide! Og Team Hurricane vil jeg virkeligt gerne se- og The Tribe og flere andre. Jeg er allerede fan :)

    Guldager 3-11-17 11:18

  • ★★★★★★0

    Ej, hvor sjovt. Jeg har gået på gym med Peter :D

    davenport 3-11-17 11:30

  • ★★★★★★0

    ....Men umiddelbart ikke noget for mig. Jeg rullede ned over siden, og den eneste titel, der lige var genkendelig var "Hesten fra Torino", og den skal der mindst ti vilde af slagsen, for at få mig til at se...

    davenport 3-11-17 11:33

  • ★★★★★0

    Ja, det ser sgu da rigtig godt ud. Jeg har allerede noteret 20 film som er must see, Så jeg skal helt sikkert have oprettet en konto. :) 

    NightHawk 3-11-17 13:59

  • ★★★0

    Mange af dem er da også relativt kendte film, men det er ikke fordi der ligger så meget igen, men det kommer jo så nok.

    Deres søgefunktion er lidt underlig. De har både Sydamerika, Asien, mellemøsten og Østeuropa stående som lande, så man kan foreksempel ikke søge efter Polen.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-11-17 15:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen