Dansk biograf lancerer ny streamingtjeneste: Grand Hjemmebio

Grand Teatret og LevelK står bag tjenesten, som angiveligt er skræddersyet til "kræsne og kvalitetsbevidste filmelskere".

GRAND HJEMMEBIO hedder den nye streamingtjeneste, som blev lanceret i går, den 27. september, og som består af en webside samt en app.

P.t. er der mere end 150 forskellige titler tilgængelige via tjenesten, og der vil løbende blive føjet både nye og gamle film til sortimentet. Grand-direktøren Kim Foss udtaler:

"Der er flydt meget vand i åen, siden Grand Teatret åbnede anden juledag 1913. Med over 100 års erfaring med kvalitetsfilm mener vi at ligge inde med nok viden og filmkærlighed til også at favne filmkigningen derhjemme.

"Udbuddet på Grand Hjemmebio er – som i biografen – nøje udvalgt efter, hvad vi synes er det absolut bedste på filmfronten."

En gratis brugerprofil kan oprettes på tjenestens hjemmeside: www.grandhjemmebio.dk

Driften og administrationen af GRAND HJEMMEBIO håndteres af LevelK, som er en dansk virksomhed med base i København. Herfra håndterer LevelK til dagligt både salg, distribution og digital promovering af danske og udenlandske film. Projektet er i øvrigt støttet af Det Danske Filminstitut.

Kommentarer

Dansk biograf lancerer ny streamingtjeneste: Grand Hjemmebio

 • ★★0

  De har bestemt mange spændende titler og et overordnet bedre udvalg end Netflix. Bare en skam at det er en service, hvor man skal betale for lejen pr. film i stedet for et månedligt abonnement. 

  49.00 kr. er for meget for en lejet streamingfilm.

  Essal29-09-19 06:59

 • ★★0

  For mig går prisgrænsen for en lejet streamingfilm ved 29.00 kr. Selvom de da har enkelte film til den pris, og lidt under, så begrænser det udvalget betydeligt. 

  Jeg vil foretrække at de også tilbud muligheden for et månedligt abonnement. Selv hvis det så lå i 200 kr. kunne jeg stadig overveje det, da det ser ud til at de har nok titler jeg mangler at få set. 

  Essal29-09-19 07:05

 • ★★★★0

  Fedt, men leje .... don't think so.

  Bruce29-09-19 11:28

 • 0

  God ide :) Men for sent, og for dyrt :(

  Ronni Pedersen29-09-19 17:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen