Dansk indiefilm får amerikansk distribution

Det store filmselskab Lionsgate står for at udsende "Victim of Love" i USA's hjemmebiografer.

Sidste år skrev Moovy om den uafhængigt produceret danske spillefilm "Victim of Love". En æstetisk flot, psykologisk gyser med den altid intense Rudi Køhnke ("Christian IV - Den sidste rejse") i hovedrollen.

Uden om vanlig distribution lykkedes det at få filmen vist i en håndfuld danske biografer, mens den blev vist på en lang række internationale festivaler og dertil vandt en række priser.

Blandt andet blev hovedrolleindehaver Køhnke hædret som Best Actor på den nordiske genrefilmfestival Ravenheart International Film Festival i Oslo. Filmen blev nomineret i kategorierne Best Actor (Bedste mandlige hovedrolle), Best Actress (Bedste kvindelige hovedrolle) og Best Feature (Bedste film) på den amerikanske HorrorHound Film Festival, mens den blev vist på blandt andet TIFF.

LÆS OGSÅ: DEN DANSKE GYSER "VICTIM OF LOVE" VISES I UDVALGTE BIOGRAFER

Og det lader til, at det hårde arbejde lønner sig, og succeshistorien fortsætter.

Jesper Isaksen, der med selskabet Bleed for this Picture er instruktør, producent og manuskriptforfatter på "Victim of Love", har nemlig annonceret (bl.a. på filmens officielle Facebook-side), at filmen får amerikansk distribution.

"Victim of Love" kommer ud på VoD i USA nu på tirsdag den 20. juli og på dvd den 10. august via Indican Pictures og Lionsgate. Lionsgate har tre selskaber under sig: A24 , Grindstone og altså Indican Pictures, som står for distributionen i USA og resten af verden i samarbejde med Lionsgate.

Another World Entertainment udsendte filmen digitalt 23. november sidste år i Danmark.

Kommentarer

Dansk indiefilm får amerikansk distribution

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen