Dansk krigsfilm om 1. verdenskrig tiltrækker "Game of Thrones"-stjerne

Manden uden ansigt slutter sig til kommende dansk storfilm.

Den tyske "Game of Thrones"-skuespiller Tom Wlaschiha får rollen som den tyske officer Gerhard i "I krig & kærlighed", som bliver den første danske spillefilm nogensinde fra perioden under 1. verdenskrig.

Wlaschiha kendes især for sin rolle som The Faceless Man, Jaqen H'ghar, i "Game of Thrones", som han har medvirket i siden sæson 2 – i alt har han medvirket i tre sæsoner af HBO's megasucces.

Tom Wlaschiha har derudover haft en bærende rolle i krimiserien "Crossing Lines" og har medvirket i film som "Resistance" og den Oscar-nominerede "Mr. Turner".

I "I krig & kærlighed", som er skrevet af instruktør Kasper Torsting, spiller han blandt andre sammen med Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ og Ulrich Thomsen.

Om "I krig & kærlighed"

Da Esben fingerer sin egen død, er det for at flygte fra krigen og blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter tre år. Men alt er ændret i hans fravær... Den charmerende tyske officer Gerhard har overtaget rollen som familiefar og bejler kraftigt til Kirstines hjerte. I skjul på sit eget loft bliver Esben vidne til dette mareridt og må sætte alt ind for sin overlevelse, kærligheden og at redde familien.

"I krig & kærlighed" får gallapremiere i Sønderborg på 100-årsdagen for afslutningen på 1. verdenskrig 11. november 2018.

Kommentarer

Dansk krigsfilm om 1. verdenskrig tiltrækker "Game of Thrones"-stjerne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen