Danske biobilletter er steget med 75 % siden år 2000

Er det blevet for dyrt at gå i biografen?

Det kan være en halvdyr fornøjelse at sætte sig til rette i biografens bløde sæder. Udover de ikke billige priser på popcorn, slik og sodavand har også biografbilletterne fået et ordenligt hak opad i de seneset år. Det skriver EB.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at den gennemsnitlige pris på en billet er steget med næsten 75 % siden årtusindeskiftet.

Tallene viser samtidig, at stigningen ikke alene kan forklares med den generelle prisudvikling. Hvis prisen på biografbilletter havde fulgt den generelle prisudvikling, ville de således have været 25 % billigere, end de er i dag.

Kommentarer

Danske biobilletter er steget med 75 % siden år 2000

  • ★★★1

    "Er det blevet for dyrt at gå i biografen?"

    I Danmark er svaret ja.

    I Holland betaler jeg 17,50 Euro om måneden (ca. 130 kr.) og så kan jeg se ligeså mange film i biografen som jeg vil. 

    Essal 7-04-19 20:18

  • ★★★★★0

    Det er ret trist, for jeg tror faktisk, prisen er en afgørende faktor for hvor mange som vil gå i biografen. Jeg har selvfølgelig ikke noget rigtigt at basere det på, andet end hvordan jeg selv tænkte, da min økonomi var mere SU-præget.

    Lars! 8-04-19 10:29

  • 0

    Ja, når slik og sodavand ved siden af er lige så umanerligt dyrt.

    Når det så er sagt, så går jeg stort set ikke i biografen mere fordi jeg er så træt af mobiltelefoner og larmende individer.

    T'hain 8-04-19 11:26

  • ★★0

    Lyder jo til at de tjener styrtende med penge lige i tiden, så de er nok ret ligeglade med hvad andre folk mener desværre. syntes også det er dyrt og rigtig mange film jeg ikke får set i biografen som jeg ellers gerne ville have set der.

    Weird_J 8-04-19 11:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen