Danske stjerner i ny Viaplay Original-krimiserie

Christoffer Boe skal stå bag kameraet.

"Forhøret" er navnet på en kommende dansk krimisere, hvor Ulrich Thomsen har hovedrollen. Thomsen spiller politimanden Bjørn.  der sætter alt ind på at finde den morder, som har slået hans datter ihjel. Handlingen udspiller sig over et enkelt døgn, og i hvert afsnit konfronterer Bjørn en ny mistænkt i et forhør på en ny location.

Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay, siger i en pressemeddelelse:

"'Forhøret' har, som en klassisk krimi, jagten på en morder som den dramatiske motor. Det helt unikke ved serien er, at dramaet denne gang er flyttet fra den ydre verden og ind på den mentale arena. I 'Forhøret' opstår intensiteten og suspense derfor i det psykologiske spil mellem to mennesker, der udvikler sig til en intens kamp på liv og død."

Store danske navne

De intense dueller på ord udspiller sig i "Forhøret" mellem Ulrich Thomsen i den bærende rolle overfor navne som Lars Mikkelsen, Lars Ranthe, David Dencik, Trine Dyrholm, Søren Malling, Nikolaj Lie Kaas, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal.

"Forhøret" bliver instrueret af Christoffer Boe ("Reconstruction", "Journal 64", "Kriger"), som også har skrevet serien i samarbejde med Jakob Weis ("Den tid på året").

Serien får premiere på Viaplay sidst i 2019.

Kommentarer

Danske stjerner i ny Viaplay Original-krimiserie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen