Dansker spiller rumvæsen i "Star Trek Beyond"!

Udover en legendarisk, italiensk fodboldtræner får også en dansk skuespiller en cameo i den næste "Star Trek"-film: "Star Trek Beyond". Det afslørede instruktøren Justin Lin forleden via sin twitter-profil.

Lin uploadede ovenstående billede til sin profil og opfordrede trekkies til at forsøge at gætte, hvilke to skuespillere der gemte sig bag de tykke lag alien-makeup. Et par dage senere afslørede Lin via hjemmesiden yomyomf.com, at der var tale om skuespillerne Danny Pudi (tv.) og danske Kim Kold (th.).

Kold har også bekræftet sin cameo på sin egen Facebook-profil. Kold og Lin arbejdede sammen på "Fast & Furious 6", som Lin instruerede, og hvori Kold spillede en slagkraftig håndlanger. Bodybuilderen Kold har også tidligere medvirket i film som "Blå mænd" og "10 timer til paradis", der var en efterfølger til kortfilmen "Dennis" af Mads Matthiesen.

Vi ved ikke meget om Kolds rolle i filmen - eller resten af filmens plot for den sags skyld - men det danske muskelbundt kan ses som rumvæsen i de danske biografer den 11. august, hvor "Star Trek Beyond" har premiere herhjemme.

Kommentarer

Dansker spiller rumvæsen i "Star Trek Beyond"!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen