Darren Aronofsky og Jared Leto genforenes på nyt projekt

De to mænd arbejdede sidst sammen på indie-hittet "Requiem for a Dream" for godt 20 år siden.

Både filmmageren Darren Aronofsky og skuespilleren Jared Leto har oparbejdet glorværdige CV'er i filmbranchen, siden de samarbejdede tilbage i 2000 på Aronofskys "Requiem for a Dream".

Det stærke, Oscar-nominerede drama følger en gruppe stofmisbrugere i New York, hvor den ene spilles af Jared Leto, som i 2014 vandt en Oscar for sin indsats foran kameraet i "Dallas Buyers Club". I årene siden d'herrers sidste samarbejde har Aronofsky lavet film som "Noah", "Black Swan" og "mother!".

For nylig blev det annonceret, at Aronofsky laver en filmatisering af det kritikerroste teaterstykke "The Whale" med Brendan Fraser på rollelisten, og lige efter kaster han sig over gyseren "Adrift" med Leto i hovedrollen.

Læs også: Darren Aronofskys Batman-film gik i vasken på grund af Joaquin Phoenix

"Adrift" produceres af Jason Blum og hans filmselskab, Blumhouse, som står bag en lang række enormt succesfulde horror-hits – såsom "Get Out" og "Sinister".

Filmen er baseret på en novelle af den japanske forfatter Koji Suzuki, som også skrev den oprindelige "Ringu". Historien udspiller sig på det åbne hav, hvor en lille fiskerbåd støder på en forladt yacht, der har udsendt et nødsignal. Leto skal spille en matros, som vælger at styre yachten i land, men som hurtigt finder ud af, at han er om bord på et hjemsøgt spøgelsesskib.

Aronofsky skriver manuskriptet til "Adrift" sammen med Luke Dawson, som tidligere har skrevet gyserne "The Lazarus Effect" og "Shutter".

Vi ved endnu ikke, hvornår "Adrift" udkommer, men Aronofsky tager hul på optagelserne til "The Whale" til marts, så vi skal næppe forvente at se "Adrift" før engang i 2022.

Kommentarer

Darren Aronofsky og Jared Leto genforenes på nyt projekt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen