Dave Bautista og "Hotel Artemis"-instruktør genforenes på action-thrilleren "Cooler"

Drew Pearce instruerer den tidligere wrestler i en film om en dørmand, der har 36 timer til at finde et stjålent pengeskab.

Den 53-årige Dave Bautista har for længst etableret sig som både højprofileret actionstjerne og anerkendt dramaskuespiller ovenpå en mangeårig karriere som professionel wrestler tilbage i 00'erne.

I film som "Guardians of the Galaxy" og "Blade Runner 2049" har Bautista demonstreret, at han både er ferm til at uddele koreograferede knytnæveslag og til at levere stærkt skuespil foran kameraet.

Og i den kommende action-thriller "The Cooler" får Bautista nok en gang lov til både at spille skuespil og slå fra sig – ligesom han i øvrigt gjorde i sci-fi-thrilleren "Hotel Artemis" fra 2018, som blev skrevet og instrueret af den garvede manuskriptforfatter Drew Pearce ("Iron Man 3", "Mission: Impossible - Rogue Nation"), der også laver "The Cooler".

Læs også: Dave Bautista: "Knives Out 2" bliver bedre end den første!

"The Cooler" handler om dørmanden Ray Sagona (Bautista), der bor i Florida og kæmper for at få syndsforladelse og sin families tilgivelse efter en længere tilværelse som småkriminel.

Sagona er lige ved at undslippe den kriminelle underverden, da et pengeskab fyldt med hårde stoffer pludseligt bliver stjålet fra den natklub, han arbejder for. Og Sagona bliver afpresset til at finde pengeskabet, før Miamis politiafdeling tropper op den efterfølgende aften for at beslaglægge pengeskabet.

Således udløses et actionfyldt kapløb med tiden, der tvinger Sagonas fortid og nutid på kollisionskurs.

Bautista producerer selv "The Cooler" via sit produktionsselskab, Dogbone Entertainment. Før filmen udkommer, kan Bautista bl.a. opleves i Rian Johnsons "Glass Onion: A Knives Out Mystery", mens Pearce skriver og producerer det kommende actionbrag "The Fall Guy" med Ryan Gosling og Emily Blunt i hovedrollerne.

Optagelserne til "The Cooler" går i gang i sommeren 2023, men en premieredato er endnu ikke blevet annonceret. Mens vi venter, kan I herunder gense Moovy TV's "Hotel Artemis"-interview med Drew Pearce, hvor vi bl.a. diskuterede filmmagerens givtige samarbejde med netop Bautista:

Kommentarer

Dave Bautista og "Hotel Artemis"-instruktør genforenes på action-thrilleren "Cooler"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen