David Harbour: Jeg kom ovenpå efter "Hellboy" takket være Marvel

"Stranger Things"-stjernen oplevede sin karrieres største nedtur med "Hellboy"-rebootet fra 2019.

Ganske vist har David Harbour optrådt i to store superheltefilm, "Hellboy" og "Black Widow", men de to film kunne næsten ikke være mere forskellige – både indholds- og succesmæssigt.

For mens "Hellboy" blev nedsablet af kritikerne og floppede finansielt, så tog de fleste biografgængere og anmeldere godt imod "Black Widow", og særligt David Harbour blev rost for sin præstation i sidstnævnte, hvori han spillede den russiske slagsbror Red Guardian.

Og i et nyt interview med The Hollywood Reporter indrømmer Harbour, at hans iøjnefaldende rolle i MCU-sagaen var med til at opveje den professionelle og personlige nedtur, som "Hellboy" havde været.

Læs også: "Black Widow"-instruktør ønsker sig en spin-off om Red Guardian

"Jeg tror ikke, at den dårlige smag nogensinde forsvinder helt," siger Harbour om "Hellboy" og fortsætter: "Livet er en stribe nederlag og sejre, og de bliver alle sammen siddende i kroppen – og nederlagene sætter sig fast i ens indre og forbliver der for evigt. Men rollen som Red Guardian fik den dårlige smag til at dulme så meget som muligt."

Harbour kan snart opleves som en morderisk julemand i "Violent Night", som du kan se traileren til her. Desuden gentager Harbour snart rollen som Red Guardian i Marvels "Thunderbolts", som udkommer i juli 2024. Her spiller Harbour bl.a. over for selveste Harrison Ford.

Sidste år sludrede Moovy TV i øvrigt med netop David Harbour om hans herlige præstation i Marvels "Black Widow". Det interview kan du se herunder:

Kommentarer

David Harbour: Jeg kom ovenpå efter "Hellboy" takket være Marvel

 • 0

  Jeg må unægtelig tilhøre et mindretal, for jeg syntes faktisk den 'Hellboy' fra 2019 var ganske god - bedre end dem med Ron Pearlman.

  Pistolprinsen21-11-22 13:20

 • 0

  Synes den er bedre end sit rygte. Jeg kunne godt lide den 

  Spike21-11-22 21:38

 • ★★★0

  Jeg må unægtelig tilhøre et mindretal, for jeg syntes faktisk den 'Hellboy' fra 2019 var ganske god - bedre end dem med Ron Pearlman.

  Flertal, mindretal og hva' så (udover internettet)?

  ..var(er) selv på en 3'er med Ron P.

  Gasivodo22-11-22 05:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen