David Harbour og Jodie Comer medvirker i ny version af legendarisk pc-spil: "Alone in the Dark"

Det oprindelige "Alone in the Dark" fra 1992 betragtes stadig som et af spilhistoriens bedste og vigtigste titler.

En af de seneste års helt store diller i spilbranchen er en fiks idé, som har huseret i årevis i Hollywood: genskab de store hits fra fordums tid.

Vi har således fået en lind strøm af spil-remakes for nylig – herunder "Resident Evil 4", "Dead Space" og "Final Fantasy VII". Seneste skud på stammen er det kommende "Alone in the Dark", som udkommer til efteråret.

Spillet er en nyfortolkning af det oprindelige "Alone in the Dark", som udkom til pc for godt 30 år siden og kickstartede survival horror-genren, som siden da har givet os store franchises som "Resident Evil", "Silent Hill" og "The Evil Within". I spillet styrede man enten skuespilleren Emily Hartwood eller detektiven Edward Carnby, som forsøger at undslippe et hjemsøgt palæ i 1920'ernes Louisiana, som er spækket med overnaturlige monstre.

Og i det kommende remake dukker der to gedigne filmstjerner op i hovedrollerne: Jodie Comer ("The Last Duel") og David Harbour ("Black Widow"), som Moovy TV i øvrigt har interviewet for relativt kort tid siden:

Se også: "The Last Duel"-interview med Jodie Comer og Nicole Holofcener

Se også: Bag om "Black Widow" med David Harbour og O-T Fagbenle

Comer og Harbour spiller hhv. Hartwood og Carnby i det nye "Alone in the Dark", som er udviklet af spilselskabet THQ Nordic. Spillets hovedarkitekt er Mikael Hedberg, som tidligere har arbejdet på de roste gyserspil "Soma" og "Amnesia: The Dark Descent".

Og ligesom i originalen skal man undervejs slås mod bæster og løse gåder i et univers, der er kraftigt inspireret af H.P. Lovecraft og Edgar Allan Poes skriverier.

Skaberen af det originale "Alone in the Dark", Frédérick Raynal, har allerede blåstemplet det kommende remake. Så mon ikke det bliver bedre end Uwe Bolls "Alone in the Dark"-filmatisering fra 2005?

Det nye "Alone in the Dark" udgives til PlayStation 5, Xbox Series X/S og pc den 25. oktober. Du kan blive klogere på spillet via featuretten herunder:

Kommentarer

David Harbour og Jodie Comer medvirker i ny version af legendarisk pc-spil: "Alone in the Dark"

 • ★★1

  D. 3. juni 2023:

  "Uwe Boll melder sig klar til at instruere kommende Alone in the Dark remake filmatisering"

  The Paki Don29-05-23 08:50

 • ★★★★★1

  Der kan ske en del endnu, men det virker ret tydeligt for mig at Combat ikke er deres stærke side.

  Det ser også alt for “clean” ud der er noget steril, og weird over det. Som om jeg ikke føler karakterne er i det her miljø. Animation virker også ret soul less.

  Men det er fedt at se andre folk prøve med genren, det her har bare en Kickstarter af en klassiker feel over sig.

  Elwood29-05-23 15:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen