David Lynch laver nyt projekt for Netflix

Og optagelserne skydes i gang til næste år, lyder det.

Tidligt i 2020 gik der på Reddit rygter om, at et nyt David Lynch-projekt var ved at tage form. Projektet skulle efter sigende lande på Netflix og havde desuden arbejdstitlen "Wisteria".

Nu ser det ud til, at den er god nok. Ifølge Production Weekly starter Lynch nemlig med at optage "Wisteria" for Netflix til maj næste år. Det sker i studierne hos Calvert Studios i Californien – samme sted, som instruktøren i øvrigt optog dele af "Twin Peaks: The Return".

Læs også: David Lynch: Jeg har ingen interesse i den nye "Dune"

Her er Sabrina S. Sutherland endvidere med ombord som producer, ligesom hun var det på førnævnte "Twin Peaks"-sæson. Budgettet på "Wisteria" skulle i den forbindelse ligge på 85 mio. dollars.

På nuværende tidspunkt er det ikke bekræftet, hvilken form projektet i sidste ende vil tage. Tidligere forlød det dog, at produktionen enten ville udmunde sig i 25 tv-afsnit à en times varighed eller 13 kortere film.

Det bliver samtidig ikke første gang, at Lynch leverer indhold til Netflix. I januar udgav han således kortfilmen "What Did Jack Do?" på tjenesten.

Kommentarer

David Lynch laver nyt projekt for Netflix

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen