De oprindelige "Tron"-stjerner er klar på at medvirke i "Tron 3"

Kommer Bruce Boxleitner og Cindy Morgan mon til at slutte sig til Jared Leto i "Tron: Ares"?

Efter flere års talstærke rygter fik vi endelig en officiel udmelding tilbage i januar: Der kommer en tredje "Tron"-film med titlen "Tron: Ares", og den Oscar-belønnede Jared Leto spiller hovedrollen, mens norske Joachim Rønning ("Maleficent 2: Mistress of Evil", "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge") sidder i instruktørstolen.

Ligesom den epokegørende "Tron" fra 1982 og "Tron: Legacy" fra 2010 udspiller "Tron: Ares" sig i en virtuel verden, hvor computerskabte helte og skurke bekæmper hinanden.

Og eftersom "Tron: Ares" efter sigende bliver en direkte fortsættelse til "Tron: Legacy", er det heller ikke utænkeligt, at grænsen mellem computeruniverset og den virkelige verden bliver smadret i trilogiens tredje del, som slutningen i "Tron: Legacy" antydede.

Men vi ved endnu ikke noget konkret om plottet i "Tron: Ares" – eller om de forrige films skuespillere skal spille over for Leto. Men over for Comicbook.com afslører to af skuespillerne i den første "Tron", at de er klar på at gentage deres roller i sagaens næste kapitel.

Læs også: Electronica-duoen Daft Punk er i julehumør: udgiver 9 nye numre fra "Tron: Legacy"-soundtracket

Der er tale om Bruce Boxleitner og Cindy Morgan, som henholdsvis spillede Tron og Yori i Steven Lisbergers godt 40 år gamle sci-fi-perle, som bød på dengang revolutionerende computereffekter.

Boxleitner (hvis efternavn lyder påfaldende meget som 'Buzz Lightyear', når det udtales hurtigt) ved intet om "Tron: Ares", men siger samtidigt: "Jeg synes, det er på højde tid, at de laver filmen. Der er allerede gået lang tid siden 'Legacy'. Jeg vil altid have en tilknytning til franchisen. Jeg var den første Tron."

Og Morgan supplerer med: "Jeg er altid til rådighed, fordi de har holdt serien i live." Jeff Bridges havde en stor hovedrolle i begge "Tron"-film, men vi ved heller ikke, om han indgår i Rønning og Co.'s planer.

"Tron: Ares" går efter planen i produktion til august og udkommer formentlig engang i 2024.

Den 16. april kan du i øvrigt se begge "Tron"-film på det store lærred i FORMAT Biograf, Ballerup. Moovy tropper op og introducerer filmene og afholder quiz. Du kan booke billetter til arrangementet her.

Kommentarer

De oprindelige "Tron"-stjerner er klar på at medvirke i "Tron 3"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen