De oprindelige "aliens" kommer med i "Alien: Covenant"

Det lyder måske ikke som den største nyhed i verden, at der vil være aliens med i en "Alien"-film, men tager man tidligere udtalelser fra Ridley Scott i betragtning, så har det langt fra været åbenlyst, at den ikoniske skabning (af nogen kaldt "xenomorphen") vil dukke op i fortsættelsen til "Prometheus". 

Hvad den britiske filmmager tidligere har sagt, kan vi dog roligt glemme nu, da han i et nyt interview med The Wrap kan bekræfte, at vi får det hele i hans næste film, "Alien: Covenant", lige fra æggene og "face-huggerne" til de store skabninger selv. Filmen vil finde sted på hjemplaneten til de menneskelignende engineers, vi så i "Prometheus", og vil forklare xenomorphens oprindelse mere grundigt. Skabningen blev oprindeligt designet af den schweiziske kunstner H.R. Giger.  

Neill Blomkamp er desuden ved at udvikle en fortsættelse til James Camerons "Aliens", men denne er for tiden blevet sat på pause for at give plads til Ridley Scotts anden prequel-film, som forventes at få premiere til efteråret 2017. 

Kommentarer

De oprindelige "aliens" kommer med i "Alien: Covenant"

  • ★★★★★★0

    Ender vi mon med at vide så meget om de kære "Aliens" at det bliver kedeligt..............Nå nej, det er de allerede blevet!

    T. Nielsen13-12-15 14:46

  • ★★★★★0

    Interessant at Ridley Scott bliver anklaget for både at ville forklare for meget og i Prometheus for at have forklaret for lidt. Jeg er uanset på! :) 

    Lars!13-12-15 19:16

  • ★★★★★★0

    Hvem anklager ham for det? Jeg forholder mig til hvad der står i nyheden og ironiserer lidt over det;-) Jeg synes hverken han forklarer for lidt eller for meget i Prometheus. Jeg synes blot det er en hullet og middelmådig film såmænd. Det skyldes ikke manglende forklaringer udi det subtile, men nærmere det modsatte.

    T. Nielsen13-12-15 20:14

  • ★★★★★0

    Du anklager ham ikke for det! :) 

    Men det er der rigeligt med andre, der har gjort ;) mit indtryk var i hvert fald, at i hvert fald noget af kritikken af Prometheus var dens mange løse ender, og at den rejste flere spørgsmål, end den besvarede. (Indrømmet, en del af kritikken rettes her mod Damon Lindelof, som jo blev kritiseret for det samme, når det gjaldt hans involvering i "Lost".)

    Og nu får Ridley Scott så verbale smæk rundt omkring for at ville forklare monsteret, ligesom han får smæk for at ville afmystificere "Blade Runner".

    Hvilket muligvis er helt legitim kritik, men det ene synes jo at være lidt modstridende med det andet.

    Der var også ting, jeg ikke kunne lide ved Prometheus, men de løse ender og mysterierne var ikke en del af det. :) 

    Lars!14-12-15 10:33

  • ★★★★★★0

    Ahhh okay:-) Den kom bare ud af det blå og kunne tolkes lidt i retning af min kommentar, som var den eneste i tråden. Så troede den var rettet mod mig. Min fejl så;-)

    T. Nielsen14-12-15 12:31

  • ★★★★1

    Desværre slettede jeg min 6000 ords gennemgang af Prometheus fra tidernes morgen, men jeg nød i den grad de hints, homages og spor, som var i den. Men når man laver sådan et oplæg, med en masse ubekendte, så forventer jeg også, at de med en opfølger, vil blive berørt/besvaret. Ellers kan man med rette anklage manuskriptforfatteren for ikke at have haft en idé med hele pivtøjet. Men nu må vi se. Nu er der jo netop en ny manuskriptforfatter ombord og dermed kan en masse spørgsmål i Prometheus risikere at stå ubesvarede i opfølgeren. Jeg håber man følger "vejen" fra Prometheus og ikke forfalder til endnu en gang xenomorph action, som forlængst har mistet relevans og værdi, qua den kontinuerlige devaluering af intellekt serien har bibragt den.

    Bruce14-12-15 12:38

  • ★★★★★★0

    Dens nye titel som lige er annonceret for en time siden er "Aliens: Hunting season", så du skal nok ikke håbe for meget Bruce;-)

    T. Nielsen14-12-15 13:08

  • ★★★★1

    At the office everyone can hear you scream :-(

    Bruce14-12-15 13:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen