"De utrolige 2" er største åbning af en Pixar-film i Danmark nogensinde

"De utrolige 2" hiver over 100.000 danskere i biografen på få dage.

Efterfølgeren til Brad Birds banebrydende "De utrolige" fra 2004 havde dansk biografpremiere i torsdags, og danskerne er tilsyneladende vilde med den nye Pixar-film.

I åbningsweekenden inkl. forpremierer stormede 106.414 danskere i biografen for at se Hr. Utrolig, Elastipigen, Dash, Violet og ikke mindst superbabyen Jack-Jack kæmpe mod både onde skurke, matematik- og kæresteproblemer og en aggressiv vaskebjørn. Filmen er dermed den største åbning af en Pixar-film i Danmark nogensinde.

Marketingchef for Disney i Danmark, Lars Høngaard, udtaler i en pressemeddelelse: "Interessen for Pixars film er stødt stigende, og 14 år efter premieren på 'De utrolige' er det fantastisk at opleve, at både nye og gamle fans fortsat er så begejstrede for vores kære superhelte-familie, at 'De utrolige 2' sætter ny rekord."

Samtidig stryger filmen ind som nummer 3 på listen over de største åbninger af animationsfilm i Danmark, kun overgået af "Frost" og "Shrek 3".

Her på Moovy fik filmen 6 stjerner, og anmelderen skrev bl.a.: "Pixars længe ventede 'De utrolige 2' er en helt igennem fremragende opfølger til én af de bedste superhelte- og animationsfilm til dato."

"De utrolige 2" kan ses i biograferne landet over i både 2D og 3D, i IMAX 3D i København og Århus samt i 4DX i Lyngby og Århus.

Kommentarer

"De utrolige 2" er største åbning af en Pixar-film i Danmark nogensinde

 • ★★0

  Det var da utroligt...

  Essal 4-09-18 02:24

 • 0

  Ikke så mærkeligt, når selv salen med engelsk tale er fyldt op med børn, der ikke engang er fyldt 5.

  Overdrivelse fremmer forståelsen, men da jeg søndag så filmen i Cinemaxx, var der vitterligt omkring 10 børn i salen, der endnu ikke var fyldt 5 år. Hvem fanden tager så unge børn med ind i en biografsal til en film som The Incredibles? En del af børnene nåede at græde og tigge om at komme ud inden filmen var slut.

  dyg 4-09-18 09:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen