"Deadpool 2" er allerede i støbeskeen

"Deadpool" har igennem længere tid redet på en bølge af hype, og det forventes, at hypen bliver omsat til succes, nå filmen rammer biograferne. Det er derfor ikke overraskende, at holdet bag filmen allerede nu har en fortsættelse i støbeskeen.

Rhett Reese og Paul Wernick - manuskriptforfatterne bag "Deadpool" - er i gang med manuskriptet til 2'eren, der også har fået grønt lys af filmselskabet Fox.

"Deadpool" følger den ukonventionelle og kække antihelt af samme navn, der første gang kunne ses i "X-Men Origins: Wolverine". Filmen fortæller oprindelseshistorien om den tidligere Special Forces-soldat Wade Wilson (Ryan Reynolds), som efter at være blevet udsat for et eksperiment, der efterlader ham med helbredende kræfter, bliver til Deadpool. Bevæbnet med sine nye evner og sort humor jager Deadpool den mand, der var tæt på at ødelægge hans liv.

"Deadpool" kan ses i biograferne fra 11. februar.

Kommentarer

"Deadpool 2" er allerede i støbeskeen

 • ★★★★0

  3-120 er også. 

  Babo10-02-16 15:17

 • ★★★★★0

  Selvfølgelig er den det. 

  Lars!10-02-16 16:05

 • ★★★0

  Det er mange amerikanske teenagere sikkert glade for.

  Dolphinfriendly10-02-16 16:55

 • ★★★0

  Jamen er R så svært, over there? Kan man ikke bare hive en tilfældig "hobo"/eventuelt et familiemedlem med alderen, ind og så er det det? 

  Gasivodo10-02-16 17:17

 • ★★★★★★0

  Så vidt jeg ved, er problemet ikke bare om man kan hive en hjemløs ind og lade vedkommende være familiemedlem (en eller anden har vist set for meget South Park), men at visse biografer vist slet ikke vil vise R-rated film.

  Så med den rating begrænser du dit publikum på flere niveauer, hvilket betyder, at dit budget vil være begrænset. Laver du en western, er det ikke et stort problem, fordi du skal bare have et par heste, et par skuespillere, et par stuntmen og en af de utallige westernbyer der stadig står i USA. Når vi taler potentielt CGI-tunge film som en superheltefilm, så begynder det at blive et problem.

  Jeg er ikke i tvivl om, at den R-rating som var med til at gøre Dredd en tro og fantastisk film, også var med til at indsnævre publikummet så meget, at den ikke tjente sit budget ind i biograferne. Og det var til trods for primært positive anmeldelser.

  Zero Cool10-02-16 18:06

 • 0

  Er der egentlig nogle lande der overholder de regler der ? Tror ikke det er det store problem for en på 12 at få lov at se en R rated fil i DK ?

  Geekalot10-02-16 18:14

 • ★★★★★★1

  Alle lande har deres eget system, når det kommer til aldersbegrænsning af film, musik, tv osv. Jeg er ikke sikker på, at der er en reel straf for at lade børn gå ind og se en R-rated film i USA, bortset fra at man kan komme ud i nogle sagsanlæg og den slags. Det er jo ikke en lovgivning, men et frivilligt system, som biograferne selv vælger om de må følge.

  I Danmark er den højeste aldersbegrænsning 15 år, mens i USA er den 17 år og NC-17 tillader ikke folk under 17 år at komme i biografen, selv med forældre. Derefter kommer man op i X-rating som typisk bruges til porno, men enkelte spillefilm har også fået den rating, så vidt jeg ved.

  Jeg tror heller ikke at der er en straf som sådan i Danmark, men jeg er ret overbevist om, at hvis en meget synlig 12-årig forsøger at løse billet til Deadpool, så bliver vedkommende afvist. I Danmark er det dog mere vejledning, end det er censur og der er meget stor forskel på hvordan vurderingsprocessen foregår.

  Zero Cool10-02-16 18:23

 • ★★★0

  En ven sagde til mig at de danske biografer ikke viser den r-rated udgave, passer det?

  MOVIE100010-02-16 19:05

 • ★★★★★★0

  Mig bekendt er der ingen andre udgaver end den R-rated, men hvorfor skulle danske biografer ikke vise den udgave? Der bliver vist masser af andre film i biografen på årsbasis med mere vold med der er i Deadpool (baseret på traileren).

  Zero Cool10-02-16 19:06

 • ★★★0

  Jeg vil lige understrege; at jeg INTET kender til X-rated på nogensomhelst måde! Ikke engang da jeg var 13!?

  Husker tilgengæld da jeg så f.eks T2(1991) og Cliffhanger(1993, specielt mht. NON-cgi-blod - på den gode måde:) Og behøver man nævne Die Hard(1988)? "Schiess dem fenster" "Shoot the glass"

  Godt man gik i bio i 1990'erne:-D Det er blevet en smule mere pivet/skingert/fesent på det seneste, synes jeg!?

  PS. Mht. Terminator 2: Var 11, alene og det var i Holstebro! Hvis nu nogen vil skabe hysteri..;-P 

  Gasivodo10-02-16 20:02

 • ★★★★★★0

  Gasivodo, gik du da i biografen i USA i 90'erne?

  Zero Cool10-02-16 20:03

 • ★★★0

  NEJ! Bruno det gjorde jeg ikke? Beklager hvis det virkede sådant..Prrfffttthhh:-P (aka raspberry sound) i det mindste er jeg blevet mere voksen siden:-D 

  Gasivodo10-02-16 20:11

 • ★★★★★★0

  Ok, så er der sandsynligvis intet der har ændret sig i forhold til dengang og nu. Det er ikke mit indtryk, at de danske biografer er blevet mere "pivede" på nogen måde. Det er mere i USA, at problemet ligger i mange tilfælde, hvilket er en kombination af samfundets udvikling, den håbløse instans som er MPAA og de store penge, der bruges på blockbusterne.

  Zero Cool10-02-16 20:13

 • ★★★0

  "Jamen alt fra USA kommer til os, om ca. 10 år" Sagde man/har jeg læst engang FØR internettet mm. kom i spil. Så vi vel blevet en smule 'murica-niseret? 

  mht. danske biografer og det at "Pive" Øh, hvad med Kim Pedersen? (hvis han må nævnes her?)

  EDIT: Men ENIG! $£€ driver værket. Længere er den bare ikke.

     

  Gasivodo10-02-16 20:23

 • ★★★★★★1

  Som sagt, det er ikke mit indtryk, at de danske biografer har ændret sig mht. hvad de er villige til at vise eller er mere strenge med aldersbegrænsning. Men taler vi ikke om, at biografer er blevet for pivet mht. hvad de vil vise?

  Hvad Kim Pedersen bruger sin tid på, er jo ikke relevant i den sammenhæng.

  Zero Cool10-02-16 20:26

 • 0

  Hvorfor Snakker vi teenagere og R rating? Er der da snak om, at 2'eren ikke også bliver R rated? 

  Angående 1'eren, så får den min største anbefaling herfra. Action og humor fra start til slut. Og patter, blod vold og dårligt sprog hele vejen igennem, så jo, det er bestemt den R ratede version vi har i DK. 

  Nagash10-02-16 21:26

 • ★★★★★★0

  Fordi dolphinfriendly er sarkastisk og gammel;-)

  T. Nielsen10-02-16 21:46

 • ★★★0

  Jeg er i hvert fald for gammel til "Deadpool". ;)

  Dolphinfriendly10-02-16 21:57

 • 0

  Javel, ja. Jeg har svært ved at forestille mig at de kører en PG-13. Selvom de sikkert kan tjene flere penge på det, så gør det også bare fanboys mega sure. Deadpool kan ikke fungere uden gore, patter og foul language. 

  Angående hvor meget biograferne går op i at overholde cencuren i USA tør jeg ikke udtale mig om. Men min oplevelse er, at de slet ikke går op i det i DK. Jeg har sgu også været inde at se mange film, jeg "ikke måtte", da jeg var knægt. Og her til aften så jeg da også 4 drenge på 10-11 år, der var alene inde at se Deadpool. Lige foran os sad en far endda med sin 7-8 årige knægt. Dog ved jeg ikke helt hvordan reglerne er, når man er ifølge en voksen.

  Nagash10-02-16 22:01

 • ★★★0

  Lige for opklaringsens skyld: det danske medieråds grænser er kun anbefalinger. Alle (over 7) kan komme ind og se en film rated 15.

  den egentlige børnecensur (hvor anbefalingerne var deciderede regler) blev nedlagt i 97/98 :-)

  HonoDelLoce10-02-16 22:02

 • 0

  Så giver det jo fint mening. Men nu var det så lige der, jeg fyldte 15, så da jeg "snød" mig ind til film, var det så åbenbart stadig regler :-)

  Nagash10-02-16 22:27

 • ★★★★★★0

  "Jeg er i hvert fald for gammel til "Deadpool". ;)"

  Det er jo også fair nok du ikke kan lide den. Jeg har ikke fundet at diverse trailere har gjort det helt store for mig. Jeg har dog også noteret mig at du var ret begejstret for den nye F4, så ved ikke helt hvad jeg skal tro, i forhold til eventuel enighed:-) 

  Sagt i sjov naturligvis.

  T. Nielsen10-02-16 23:00

 • ★★★0

  "Jeg er i hvert fald for gammel til "Deadpool". ;)"

  Det er jo også fair nok du ikke kan lide den. Jeg har ikke fundet at diverse trailere har gjort det helt store for mig. Jeg har dog også noteret mig at du var ret begejstret for den nye og F4, så ved ikke helt hvad jeg skal tro, i forhold til eventuel enighed?

  Den nye hvad?

  Det er iøvrigt påfaldende når meningen om én film gøres til målestok for alle andre efterfølgende.

  Dolphinfriendly10-02-16 23:03

 • ★★★★★★0

  Det var jo i sjov for fanden da:-) Skrev jeg jo også!

  T. Nielsen10-02-16 23:03

 • ★★★0

  Det var jo i sjov for fanden da:-) Skrev jeg jo også!

  Is på - jeg tog det bestemt heller ikke for mere end dét - men når det er sagt, hænger det jo ved. Og det kommer der også til at stå i kommentarfeltet i anmeldelsen. ;) 

  Men hvilken ny mente du, udover det?

  Dolphinfriendly10-02-16 23:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen