"Deadpool 3" finder sin instruktør

Ovenpå "Free Guy" og "The Adam Project" skal Ryan Reynolds og instruktøren Shawn Levy samarbejde igen på den længe ventede Marvel-film.

Der gik blot to år mellem de første to "Deadpool"-film fra hhv. 2016 og 2018, men særligt ovenpå Disneys opkøb af 20th Century Fox (som sidenhen er blevet døbt 20th Century Studios) har "Deadpool 3" haft svært ved at komme ud af starthullerne.

Og det er egentlig forståeligt nok, for nu hvor den oprindelige "X-Men"-filmtidslinje er en saga blot (ovenpå "X-Men: Dark Phoenix" og "The New Mutants"), så skal "Deadpool"-seriens spydige, slagkraftige titelhelt pludselig finde sig til rette i et nyt filmunivers, The Marvel Cinematic Universe (MCU), som superviseres af Disney, der historisk ikke har været begejstrede for blodige, bandeordsfyldte actionbrag à la "Deadpool" og "Deadpool 2".

Men i slut-2019 afslørede filmenes store stjerne, Ryan Reynolds, at han og Marvel var i fuld gang med at brainstorme i fællesskab, og i november 2020 blev manuskriptforfattere hyret til projektet. Og nu har Marvel og Reynolds omsider hyret en instruktør til "Deadpool 3": Shawn Levy.

Læs også: "Deadpool 3" kan blive markant anderledes

Det er The Hollywood Reporter, der bekræfter, at Levy og Reynolds skal samarbejde nok en gang ovenpå actionfilmen "Free Guy" og Netflix' sci-fi-familiefilm "The Adam Project".

THR rapporterer endvidere, at man har valgt at afskedige de oprindelige "Deadpool 3"-manuskriptforfattere, søstrene søstrene Wendy Molyneux og Lizzie Molyneux-Loeglin ("Bob's Burgers"), og i stedet skal filmen forfattes af makkerparret bag de to første films drejebøger: Rhett Reese og Paul Wernick.

Den første "Deadpool" blev instrueret af Tim Miller ("Terminator: Dark Fate"), mens fortsættelsen blev lavet af David Leitch ("Atomic Blonde").

Men selvom "Deadpool 3" omsider er ved at få luft under vingerne, så ved vi stadig ikke, hvornår filmen går i produktion, eller hvornår den udkommer i biograferne.

Kommentarer

"Deadpool 3" finder sin instruktør

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen