"Deadpool 3" har fundet sine manuskriptforfattere

Den spydige super(anti)helts filmfremtid har været lidt usikker efter Disneys opkøb af 20th Century Fox, men nu er "Deadpool 3" endelig ved at få luft under vingerne.

Da Disney brugte 330 mia. kroner på at købe 20th Century Fox og således også filmselskabets filmarkiv og dertilhørende rettigheder, overtog Disney også bl.a. "Deadpool"-filmfranchise om den rapkæftede helt af samme navn.

Der blev dog næsten øjeblikkeligt sået tvivl om, hvad Disney ville stille op med franchisens fremtidige kapitler, idet både "Deadpool" og "Deadpool 2" var gennemsyret af blod, sex og fyord – altså ting, som Disney normalt ynder at undgå i deres sædvanligvis familievenlige underholdning.

Læs også: "Game of Thrones"-stjerne ville elske at spille Deadpool

Men for et års tid siden afslørede filmens store stjerne og manden indeni Deadpool-kostumet, Ryan Reynolds, at han var i gang med at arbejde på "Deadpool 3" sammen med Marvel.

Og nu har "Deadpool 3" så fundet sine manuskriptforfattere: søstrene Wendy Molyneux og Lizzie Molyneux-Loeglin, som tidligere har arbejdet på den animerede komedieserie "Bob's Burgers".

De to første film blev skrevet af Rhett Reese og Paul Wernick ("Life", "Zombieland: Double Tap"), men de vender åbenbart ikke tilbage til skrivemaskinerne.

Reynolds har angiveligt haft møder med en lang række manuskriptforfattere den seneste måneds tid, men netop de to Emmy-belønnede Molyneux-søstre havde åbenbart den perfekte idé til superheltesagaens næste kapitel.

Flere kilder fortæller Deadline, at "Deadpool 3" i øvrigt sigter efter at være R-rated og således en blodig, spydig og overgearet affære på linje med dens to forgængere. Reynolds og Co. er dog stadig på udkig efter en instruktør.

Kommentarer

"Deadpool 3" har fundet sine manuskriptforfattere

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen