"Deadpool"-skurk rygtes til James Camerons "Alita: Battle Angel"

Filmen "Deadpool" gjorde grin med sit lidt for typiske valg af en skurk med tyk britisk accent. Skurken blev spillet af Ed Skrein, og han er på tale til at påtage sig en ny skurkerolle i anden potentiel stor blockbuster.

Skrein kædes nemlig sammen med det meget imødesete James Cameron-projekt "Alita: Battle Angel", som skal instrueres af Robert Rodriguez.

"Alita: Battle Angel" bygger på en meget populær manga-serie og handler om cyborgen Alita, der i det 26. århundrede bliver reddet fra skrotning og sat sammen igen. Hun kan tilfældigvis kun huske, hvordan man udøver dødbringede kampsport, hvilket senere kommer hende til gavn i jagten på forbrydere.

Hovedrollen skal den relativt ukendte Rosa Salazar spille, og derudover ved man, at Christoph Waltz er cyberkirurgen og Alitas mentor, Doctor Dyson, og at Jackie Earle Haley er ond cyborg.

"Alita: Battle Angel" har længe været på tegnebrættet hos James Cameron, og selvom han grundet de kommende "Avatar"-fortsættelser ikke har tid til at instruere, så er han stadigvæk meget involveret.

Science fiction-fablen er sat til at få premiere i 2018 og er rygtet til at have et budget imellem 175 og 200 mio. dollars.

Kommentarer

"Deadpool"-skurk rygtes til James Camerons "Alita: Battle Angel"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen