DeepFake George Lucas kritiserer trailer til "The Rise of Skywalker" i morsom video

Fup-udgaven af instruktørlegenden er ikke begejstret...

Folkene bag Colliders YouTube-kanal har skabt en DeepFake-video, hvor en manipuleret version af Star Wars-skaberen George Lucas kommenterer ugens meget omtalte trailer til "Star Wars: The Rise of Skywalker", og "hans reaktion", der altså er helt og aldeles fake, kan ses herunder.

Som det fremgår, har fup-udgaven af instruktørlegenden ikke meget til overs for det, han præsenteres for i traileren, og han ynder at kritisere stort set alt ved den – med undtagelse af hans navn, der optræder i Lucasfilm-logoet. 

I virkelighedens verden har George Lucas også været kritisk overfor Disneys håndtering af den franchise, han selv skabte i 1977, og som han solgte til House of Mouse i 2012. Instruktøren var ikke begejstret for "Star Wars: The Force Awakens", som han beskyldte for at være et rip-off af den allerførste Star Wars-film. Disneys CEO, Bob Iger, har endvidere for nylig afsløret, at Lucas følte sig forrådt over, at hans idéer til den nye trilogi i Skywalker-sagaen ikke blev taget alvorligt.

Lucas ønskede angiveligt, at sequel-trilogien skulle omhandle The Whills, der via Kraften kontrollerer og styrer universet. En idé, han selv indrømmede ville blive lagt for had af mange fans. Men som i det mindste ifølge Lucas ville få hele hans samlede vision over sagaen i mål.

"Star Wars: The Rise of Skywalker" åbner i de danske biografer 18. december.

Kommentarer

DeepFake George Lucas kritiserer trailer til "The Rise of Skywalker" i morsom video

  • ★★★★★0

    Ja man kan kritisere Lucas for mange ting. Men i det mindste havde han en ide on at gå nye veje, som jeg har læst det. Nuvel, “nye” veje gik The Last Jedi egentlig også:D

    T. Nielsen26-10-19 12:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen