Den danske animationsfilm "Ronal Barbaren" får kinesisk live-action remake

Det kinesiske selskab Twinkle Film Productions har erhvervet sig rettighederne til en genindspilning af den danske animationsfilm "Ronal Barbaren" og har planer om en live-action version. Filmselskabet Twinkle, som har base i Shanghai, har altså planer om at nå ud til det store kinesiske publikum.

"Ronal Barbaren" fortæller historien om en svag og tynd barbar, der udlever sit potentiale, da hans landsby kommer under angreb. Filmen fra 2011 blev instrueret af Thorbjørn Christoffersen, Kresten Vestbjerg Andersen og Philip Einstein Lipski og blev produceret af Trine Heidegaard fra Einstein Film. Heidegaard har udtalt til Variety:

"Det er helt fantastisk. Jeg håber virkelig, de vil lykkes med at få det finansieret, jeg ville elske et kinesisk live-action 'take' på vores Ronal."

Chefen for det kinesiske selskab Sheng Deng har ligeledes udtalt sig om filmen, der ses som en parodi på en heltefilm: "Vi er lige nu i gang med udviklingen af filmen. Det er en god helte-historie, men på en meget sjov måde. Det kinesiske publikum ville ikke gå med på den, hvis den var alvorlig."

Den danske animationsfilm, som er lavet af holdet bag "Terkel i knibe" og "Rejsen til Saturn", var også en storsælger i udlandet og blev solgt til mere end 30 lande.

Kommentarer

Den danske animationsfilm "Ronal Barbaren" får kinesisk live-action remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen