Den første officielle plakat til "Spider-Man: No Way Home" bekræfter, at Green Goblin dukker op i filmen

En lang række af Spider-Mans gamle fjender vender tilbage i Marvel-heltens næste filmeventyr.

Sony Pictures har omsider frigivet den første plakat til MCU-sagaens tredje Spider-Man-film, "Spider-Man: No Way Home", som kan ses herunder, og som giver os en række ledetråde til, hvad Marvel-fans kan forvente.

Som filmens trailer bekræftede tilbage i august, så bliver grænserne mellem de såkaldte multiverses smadret i filmen, og således smelter alskens universer og tidslinjer sammen, og flere af skurkene fra Sony Pictures' ældre Spider-Man-film dukker nu op i Tom Hollands Spider-Man-arena.

Se også: Første trailer til "Spider-Man: No Way Home" åbner døren til multiverset

Vi ved allerede, at Jamie Foxx gentager rollen som superskurken Electro, som han spillede i "The Amazing Spider-Man 2" fra 2014, mens Alfred Molina vender tilbage som Doctor Octopus, som han portrætterede i Sam Raimis "Spider-Man 2" fra 2004.

Og nedenstående plakat bekræfter, at Green Goblin, som terroriserede Tobey Maguires Spider-Man i Sam Raimis første Spider-Man-film fra 2002, også dukker op – hvilket traileren da også antydede. Vi ved endnu ikke, om Willem Dafoe spiller rollen nok en gang.

Vi ved heller ikke endnu med sikkerhed, om Tobey Maguire og Andrew Garfield vender tilbage som de to ældre Spider-Mænd, men rygtebørsen har påstået det i månedsvis.

Sandstormen på den nye "Spider-Man: No Way Home"-plakat antyder også, at superskurken Sandman dukker op – han blev spillet af Thomas Haden Church ("Sideways") i Sam Raimis "Spider-Man 3".

Hvorom alting er, så bliver vi helt sikkert klogere på det hele, når "Spider-Man: No Way Home" svinger ind i de danske biografer den 16. december. Den nye plakat kan ses her:

Kommentarer

Den første officielle plakat til "Spider-Man: No Way Home" bekræfter, at Green Goblin dukker op i filmen

  • 0

    uha, de har ikke gjort sig umage!?

    KE!ZION 8-11-21 15:56

  • ★★★★0

    Uha! ..og Jeg kan ikke følge med alle de Edderkop-film. Damn it! Start 20'er var jeg i 2002 og IKKE 'murican tegneserie fan.  Beklager?

    Gasivodo 9-11-21 01:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen