Den næste "Scream" lander i 2022

Ghostface vender tilbage, og slasherfilmen har nu fået afsløret sin premieredato.

Det næste kapitel i "Scream"-sagaen caster for tiden løs og gearer op til produktionsstart, og nu er det også blevet afsløret, hvornår vi kan forvente filmen i biograferne.

Via franchisens officielle Twitter-profil er det nemlig blevet annonceret, at filmen får premiere 14. januar 2022. Vi må dermed væbne os en kende med tålmodighed, før Ghostface igen får chancen for at hjemsøge det hvide lærred.

Den femte "Scream"-film har for nyligt sikret sig musicalstjernen Melissa Barrera og "Jane the Virgin"-skuespillerinden Jenna Ortega til et par af de centrale roller. Derudover tæller filmens rolleliste Courteney Cox og David Arquette, der gentager deres roller fra de første fire film, ligesom Neve Campbell også skulle være i forhandlinger om endnu en gang at dukke op som Sidney Prescott.

Filmen instrueres af makkerparret Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der sidste år gav os "Ready or Not". "Zodiac"-skribenten James Vanderbilt og Guy Busick, som var med til at levere drejebogen til førnævnte "Ready or Not", har skrevet manuskriptet til slasherfortsættelsen. Optagelserne forventes at blive skudt i gang til efteråret.

Kommentarer

Den næste "Scream" lander i 2022

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen