Den nye "Candyman" lander i 2020

Projektet har fundet sig både instruktør og en premieredato.

"Get Out"-instruktøren Jordan Peele arbejder for tiden på at lægge sidste hånd på sin kommende film "Us", men han er skam også aktiv som producer, og igennem den position satte filmmageren for nylig en ny "Candyman"-fortælling under udvikling. Nu har projektet for alvor fået vind under sejlene, og det er blevet afsløret, at den kommende "Candyman"-film bliver en såkaldt "spirituel efterfølger" til den første film.

Filmen får manuskript af Peele og samarbejdspartneren Win Rosenfeld, mens Nia DaCosta skal instruere. DaCosta debuterede tidligere på året som spillefilmsinstruktør med dramaet "Little Woods", der havde Tessa Thompson ("Creed") og Lily James ("Mamma Mia! Here We Go Again") i hovedrollerne.

Endvidere er det blevet annonceret, at "Candyman" rammer biograferne 12. juni 2020. Optagelserne skydes i gang til foråret, og filmens plot forventes at tage publikum med tilbage til Chicago, hvor legenden om Candyman i sin tid opstod.

Den originale "Candyman" var baseret på novellen "The Forbidden" af Clive Barker og udkom i 1992. Filmen blev instrueret af Bernard Rose og havde gyserkendingen Tony Todd i titelrollen som den dødsensfarlige horrorskurk.

Kommentarer

Den nye "Candyman" lander i 2020

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen