Den nye "Candyman" udskydes til 2021

Selv ikke en bomstærk gyserskurk som Candyman er immun over for coronavirussen.

Måske på grund af de relativt få billetter som Christopher Nolans "Tenet" har formået at sælge i USA, hvor en tredjedel af biograferne stadigvæk er lukkede på grund af pandemien, så bliver endnu flere kommende Hollywood-produktioner udskudt.

I går blev "Wonder Woman 1984" udskudt til december, og nu bekræfter Deadline, at det kommende gyser-reboot "Candyman" udskydes til 2021.

Filmen blev tidligere udskudt fra juni til september, men nu udkommer filmen altså første næste år – en præcis dato er dog ikke blevet fastlagt endnu.

Se også: Se den animerede prequel til det nye "Candyman"-remake

"Candyman" er historien om et boligområde i Chicago, hvor myten om en overnaturlig morder lever blandt områdets beboere. Siger du hans navn fem gange, så dukker han op – og slår dig ihjel.

I den oprindelige "Candyman" fra 1992 var boligområdet en trøstesløs ghetto i Chicagos yderområder, men selvsamme område er nu i den nye "Candyman"-film blevet byfornyet til ukendelighed, og området er i stedet beboet af velhavende og succesfulde mennesker – men den gruopvækkende Candyman er der tilsyneladende stadig.

Den nye "Candyman" instrueres af Nia DaCosta, som for nylig blev hyret til at instruere "Captain Marvel 2", mens "Get Out"-instruktøren Jordan Peele er med om bord som producer og manuskriptforfatter.

Kommentarer

Den nye "Candyman" udskydes til 2021

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen