Den nye He-Man-film mister sin He-Man

Noah Centineo var altså ikke klar på at løfte sit sværd og skråle "I have the power!"

Det er efterhånden noget tid siden, at vi sidst hørte noget nyt om den nye "Masters of the Universe"-film, som er centreret omkring den heroiske He-Man fra det kulørte kongerige Eternia.

Den nye He-Man-film har ret beset været undervejs i årtier, og instruktører som John Woo ("Face/Off"), David S. Goyer ("Blade: Trinity") og McG ("Lethal Weapon") har i årenes løb været tilknyttet projektet, som p.t. har de relativt ukendte brødre Aaron og Adam Nee i instruktørstolen(e).

Tilbage i januar 2020 blev filmens produktionsstart udskudt på ubestemt tid, alt imens der florerede rygter om, at Sony var klar på at sælge filmrettighederne til He-Man-figurerne til Netflix, som snart udgiver en ny He-Man-animationsserie med Kevin Smith som kreativ drivkraft – en serie, der angiveligt fortsætter, hvor den oprindelige tegnefilmsserie fra 1980'erne slap.

Se også: An Evening with Kevin Smith and Moovy

Og selvom Sony tilbage i 2019 annoncerede, at den nye "Masters of the Universe" ville udkomme i biffen i marts 2021, så er filmen stadig ikke kommet ud af starthullerne, og nu er den blevet ramt af endnu et tilbageslag.

Collider bekræfter nemlig, at skuespilleren Noah Centineo, som i 2019 blev hyret til at spille He-Man og tydeligvis glædede sig til at spille rollen, nu har forladt den synkende skude.

"Han er ikke længere tilknyttet projektet," udtalte Centineos agent til Collider uden at nævne årsagen til, at skuespilleren er sprunget fra. Centineo har netop nu travlt med optagelserne til DC-superheltefilmen "Black Adam" med Dwayne Johnson i hovedrollen.

Mens intet tyder på, at He-Man vil gæste det hvide lærred igen inden for en overskuelig fremtid, så vil vi da gerne slå et slag for, at Dolph Lundgren ("Creed II") skal have lov til at gentage rollen, som han spillede i den første (og stadig eneste) live-action He-Man-film fra 1987, "Masters of the Universe":

Kommentarer

Den nye He-Man-film mister sin He-Man

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen