Den oprindelige Jean Grey er glad for "X-Men: Dark Phoenix"

Famke Janssen spillede Marvel-mutanten i de ældre "X-Men"-film og er begejstret for den nyeste "X-Men"-film, der netop fokuserer på hendes gamle karakter: Jean Grey.

Den 54-årige skuespiller spillede Jean Grey i de tre oprindelige "X-Men"-film og havde derudover små cameos i "The Wolverine" og "X-Men: Days of Future Past".

Se også: Jean Grey slippes løs i sidste trailer til "X-Men: Dark Phoenix"

Netop den tredje "X-Men"-film, "X-Men: The Last Stand" fra 2006, fokuserede (ligesom franchisens nyeste film) på Jean Greys forvandling til den magtfulde Dark Phoenix, men både kritikere, fans og hollandske Janssen selv var utilfreds med, hvordan historien blev fortalt i "X-Men: The Last Stand", som samtidig fokuserede på en masse andre handlingsforløb og karakterer.

Til verdenspremieren på  "X-Men: Dark Phoenix" i Los Angeles udtrykte Janssen dog stor glæde over, at historien nu bliver fortalt igen:

"Jeg er så glad for, at Dark Phoenix får sin egen film, fordi det fortjener hun. Det er en virkelig stærk og vigtigt fortælling i den oprindelige tegneserie, og i ["X-Men: The Last Stand"] berørte vi kun en mikroskopisk del af den.

"Det er en historie, der havde brug for at blive fortalt i sin helt egen film, og nu sker det. Det er vidunderligt."

Er selv åben for at gentage rollen

Janssen afslører desuden, at hendes rolles arvtager, Sophie Turner ("Game of Thrones"), flere gange har kontaktet hende for at diskutere karakteren: "Ja, det gjorde hun, og hun er skøn."

Da Janssen bliver spurgt, om hun selv kunne være interesseret i at vende tilbage til "X-Men"-universet, er hun bestemt ikke afvisende over for tanken: "Hvis nogen spørger mig, så vil jeg måske overveje det."

Herunder kan du se Moovy TV's x-klusive interview med den nye Jean Grey, Sophie Turner:

Kommentarer

Den oprindelige Jean Grey er glad for "X-Men: Dark Phoenix"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen