Den oprindelige RoboCop vender ikke tilbage i "RoboCop Returns"

Peter Weller, som spillede Alex 'RoboCop' Murphy i de to første "RoboCop"-film, vil ikke gentage rollen i Neill Blomkamps kommende fortsættelse til den første film.

Blomkamp ("District 9", "Elysium") arbejder p.t. på "RoboCop Returns", som ignorerer fortsættelserne "RoboCop 2" og "RoboCop 3" fra hhv. 1990 og 1993 og således fungerer som en direkte fortsættelse til Paul Verhoevens oprindelige sci-fi-klassiker fra 1987.

Den sydafrikanske instruktør havde håbet på at overbevise Peter Weller om at vende tilbage til rollen som Detroits halvt organiske, halvt maskinelle superbetjent.

Se også: Ny "RoboCop" på vej fra manden bag "District 9"

Men Wellers agent har bekræftet, at den efterhånden 71-årige skuespiller slet ikke er interesseret i at spille rollen igen. Weller takkede i sin tid også nej til "RoboCop 3", hvori Robert Burke overtog rollen, og i "RoboCop"-remaket fra 2014 blev rollen spillet af svenske Joel Kinnaman.

"RoboCop Returns" foregår ét år efter den første film og tager udgangspunkt i et manuskript, der blev skrevet af den oprindelige films manuskriptforfattere: Ed Neumeier og Michael Miner. Justin Rhodes omskriver p.t. manuskriptet, og Neumeier og Miner er med om bord på den nye film som producere.

Det vides endnu ikke, hvornår optagelserne til "RoboCop Returns" bliver skudt i gang, eller hvornår filmen udkommer.

Kommentarer

Den oprindelige RoboCop vender ikke tilbage i "RoboCop Returns"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen