Den oprindelige fortællerstemme vender tilbage i "Texas Chainsaw Massacre"

John Larroquette leverede stemmen til den ikoniske åbningsscene fra 1974. 48 år senere gør han kunsten efter.

Om mindre end en måned får den kommende "Texas Chainsaw Massacre" premiere på Netflix. Filmen er en direkte fortsættelse til originalen fra 1974 og vil forsøge at lægge sig så tæt op ad gyserklassikeren i ånd og stil som muligt.

Originalen starter med en ildevarslende oplæsning, der sætter stemningen for resten. Stemmen, der kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på selv den mest garvede horrorhund, tilhører skuespilleren John Larroquette, og han vil nu vende tilbage til Texas for atter at sætte stemningen i den kommende film.

Se også: Motorsaven svinges på ny i første trailer til "Texas Chainsaw Massacre"

Oplæsningen var Larroquettes første egentlige filmrolle, og han har sidenhen haft en lang og gloværdig karriere inden for især komik og med roller i film som "Røven af 4. division" og Star Trek III: Jagten på Spock". 

I filmen vil en gruppe unge venner atter vække Leatherfaces vrede, efter at han har holdt lav profil i mere end 50 år. Og nu vil John Larroquettes stemme atter være med til at sætte stemningen, når "Texas Chainsaw Massacre" får premiere på Netflix 18. februar.

Larroquettes voiceover fra den oprindelige "Motorsavsmassakren" kan (gen)opleves her:

Kommentarer

Den oprindelige fortællerstemme vender tilbage i "Texas Chainsaw Massacre"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen