Den originale Mary Poppins medvirker ikke i "Mary Poppins Returns"

I kølvandet på de nye billeder, der blev frigivet for nylig fra produktionen af Disneys "Mary Poppins Returns", er det kommet frem, at den originale Mary, som blev spillet af Julie Andrews i 1964, ikke får en cameo i den nye film. Hvilket nok vil ærgre en del fans. 

Det er filmens instruktør Rob Marshall, som har sat ord på, hvorfor Andrews ikke medvirker i "Mary Poppins Returns", hvor Emily Blunt har overtaget rollen som den magiske barnepige: "Julie var utrolig venlig, og vi talte om det i generelle vendinger, men hun gjorde det helt klart. Hun sagde: Det her er Emilys show, og jeg ønsker, at det skal være Emilys show. Jeg vil ikke have, at det bliver sådan 'åh, her kommer dén Mary Poppins'. Det ønsker jeg ikke. Jeg vil gerne have, at hun [Blunt] tager den her og løber med den, fordi hun bliver vidunderlig."

Marshall tilføjede, at 81-årige Andrews støtter filmen 1000 % selvom hun altså ikke ønsker at spille med i "Mary Poppins Returns".

Til gengæld optræder en anden veteran fra den originale film i "Mary Poppins Returns", nemlig 91-årige Dick Van Dyke, der i sin tid spillede den charmerende Bert – dog i en anden, mindre rolle. Desuden medvirker blandt andre Colin Firth, Meryl Streep, Lin Manuel-Miranda og Angela Lansbury. 

Filmen får premiere i december 2018.

Kommentarer

Den originale Mary Poppins medvirker ikke i "Mary Poppins Returns"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen