Den roste danske thriller "Den skyldige" hitter flot i biograferne

På trods af VM, "Jurassic World: Fallen Kingdom" og flot sommervejr i fredags er tusindvis af danskere strømmet i biografen.

Over 28.000 biografgængere (inkl. solgte snigpremierebilletter) har set "Den skyldige" i premiereweekenden, og filmen er således hoppet direkte ind på den danske boxoffice-listes 2. plads.

Siden biografpremieren i torsdags har filmen solgt 28.489 billetter, og det resultat er Nordisk Film særdeles glad for. Direktør i Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, udtaler i en pressemeddelelse:

"Over 28.000 solgte billetter efter åbningsweekenden er en fremragende start for 'Den skyldige'. Der er ingen tvivl om, at den hype, der har omgivet filmen de seneste måneder efter verdenspremieren på filmfestivalen i Sundance, er nået ud blandt danskerne, og det er virkelig en imponerende åbningsweekend af en debutinstruktør. Alle testvisninger tyder på, at filmen får et særdeles stærkt word-of-mouth, og når den samtidig har Biografklub Danmark i ryggen, bør 'Den skyldige' være på vej mod et flot slutresultat i de danske biografer."

"Den skyldige" er Gustav Möllers spillefilmsdebut og foregår i real time en nat på en dansk alarmcentral. I den altoverskyggende hovedrolle ses Jakob Cedergren som politibetjenten Asger Holm. Filmen har også fået flotte anmeldelser, ikke mindst her på sitet, hvo den fik 6 stjerner.

Du kan se eller gense Moovy TV's interview med duoen bag "Den skyldige" her:

Kommentarer

Den roste danske thriller "Den skyldige" hitter flot i biograferne

  • ★★★★0

    Man sidder helt ude på kanten af stolen. Der var et modent publikum til den visning i går og jeg observerede popkorn og cola, men det blev der ikke rørt ved. Der var total stilhed. 

    Babo18-06-18 13:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen