"Den store skønhed"-instruktør laver drama om Silvio Berlusconi

Paolo Sorrentino har med film som "Il Divo", "This Must Be a Place" og Oscar-vinderen "Den store skønhed" gjort det til lidt af en specialitet at skildre spraglede personligheder. Materialet for den italienske instruktørs næste film er ingen undtagelse.

Det er nemlig kommet frem på filmfestivalen i Venedig, at Sorrentinos næste projekt bliver et drama om ingen ringere end Italiens tidligere ministerpræsident Silvio Berlusconi.

Filmen om den karismatiske, men også meget skandaleobruste Berlusconi har fået arbejdstitlen "Loro" og forventes at påbegynde indspilning næste sommer.

En film om mediemogulen Silvio Berlusconi er ikke uden forhindringer. Det er således højst utænkeligt, at selskabet Medusa, der har medfinansieret de seneste af Sorrentinos film, hjælper til, da det er ejet af netop Berlusconi.

Paolo Sorrentino er inde i en utrolig kreativ periode, hvilket man i år har kunnet opleve med først den engelsksprogede film "Youth" og inden længe i HBOs miniserie "The Young Pope", der har Jude Law i titelrollen.

Kommentarer

"Den store skønhed"-instruktør laver drama om Silvio Berlusconi

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen