Den "største" stjerne i "Avatar: The Way of Water" vender tilbage i "Avatar 3"

James Camerons højre hånd bekræfter, at CGI-hvalen Payakan også er med i 3'eren.

Ligesom sin forgænger fra 2009 er "Avatar: The Way of Water" blevet en verdenssucces af rang – den Oscar-belønnede sci-fi-storfilm har indtjent godt 2,3 mia. dollars på verdensplan og er således filmhistoriens tredjestørste hit.

Fortsættelsens succes skyldes ikke mindst dens troværdige og tillokkende CGI-verden, som er befolket af alskens mindeværdige, computerskabte væsner – herunder den forbavsende kløgtige og heroiske hval Payakan.

En af fortællingens centrale elementer er venskabet mellem Payakan og så Lo'ak, som er søn af den første films helte, Neytiri og Jake Sully. De er begge rebelske enspændere, og deres bånd i filmen gjorde stort indtryk på mange biografgængere.

Og nu kan James Camerons faste producerpartner, Jon Landau, lykkeligvis bekræfte over for The Wrap, at vi ikke har set det sidste til Payakan, som vi sidst så i clinch med en række bevæbnet menneskeskibe.

Læs også: Jon Landau bekræfter: "The Abyss" og "True Lies" udkommer på Blu-ray og 4K UHD i år!

"For mig minder Payakan om Lassie," fortæller Landau og fortsætter: "Og historien i filmen handler om en dreng og hans hund, som begge er udstødte og har brug for hinanden. Og jeg tænkte nok, at Payakan ville gøre indtryk på folk. Payakan vender tilbage."

I det samme interview gentager Landau, at både Camerons "The Abyss" og "True Lies" snart omsider udkommer i hjemmebiografen i 4K.

"Avatar 3" – som endnu ikke er blevet navngivet – udkommer efter planen i biograferne i december 2024, og selvom vi ikke ved meget om plottet endnu, så kan vi hermed bekræfte, at den byder på et gensyn med filmhistoriens sødeste hval siden "Star Trek IV: The Voyage Home".

Moovy TV mødte skuespillerne i "Avatar: The Way of Water" tilbage i december, og mange af dem vender tilbage i sci-fi-sagaens kommende kapitler. De interviews kan I (gen)se her:

Kommentarer

Den "største" stjerne i "Avatar: The Way of Water" vender tilbage i "Avatar 3"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen