Denis Villeneuve kan ikke få sig selv til at gense "Blade Runner 2049"

Det tager åbenbart instruktøren noget tid at fordøje en films skabelsesproces.

Kritikere og sci-fi-fans tog godt imod "Blade Runner 2049" tilbage i efteråret 2017, men desværre blev filmen ikke noget finansielt hit. Ifølge instruktøren bag den oprindelige "Blade Runner" fra 1982, Ridley Scott, så var Denis Villeneuves Oscar-belønnede fortsættelse "alt for fucking lang".

Villeneuve har ikke engang selv set filmen, siden han færdiggjorde den i klipperummet. Det fortæller instruktøren i et interview med filmens Oscar-belønnede fotograf, Roger Deakins, som har startet en podcast under pandemien.

Villeneuve fortæller Deakins: "Det er en film, som jeg ikke har kunnet se igen. Det tager tid at fordøje og slutte fred med ens egne film. Når jeg laver en film, så er der en masse glæde, smerte og vrede forbundet med processen. Når filmen er færdig, går der ofte flere år, før jeg kan gense den. Jeg er ikke nået til det stadie endnu med 'Blade Runner'."

Læs også: Denis Villeneuve vil gerne lave flere "Blade Runner"-film

Den fransk-canadiske filmmager, som også har bl.a. "Prisoners", "Sicario" og "Arrival" på CV'et, arbejder netop nu på filmatiseringen af Frank Herberts sci-fi-roman "Dune", som efter planen udkommer den 17. december, men muligvis bliver udskudt.

Og når "Dune" er færdiggjort, så er Villeneuve opsat på at lave en mindre film med et markant mindre budget:

"Det ville være sundt for mig at lave en lille film. Det ville være godt at lave en film i samme størrelsesorden som 'Sicario' hvor jeg ikke skal bruge flere måneder på at spekulere over designet af en bil, en pung eller en pistol."

Roger Deakins' podcast, "Team Deakins", kan høres her, og herunder kan du se Moovy TV's interview med Roger Deakins, der diskuterer sit Oscar-belønnede arbejde på krigsfilmen "1917":

Kommentarer

Denis Villeneuve kan ikke få sig selv til at gense "Blade Runner 2049"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen