Det udskudte "Candyman"-reboot udkommer næste sommer

Den udskudte gyser udkommer godt et år senere end planlagt.

Tilbage i midt-september blev "Candyman" udskudt til næste år uden nogen fastsat premieredato. Filmens udgivelse var ellers oprindeligt blevet rykket fra juni til september i år, men selv ikke en bomstærk gyserskurk som Candyman er immun over for coronavirussen.

Og først nu har Universal annonceret filmens nye premieredato i 2021: den 27. august. Filmen udkommer formentlig cirka samtidigt herhjemme i Danmark.

Se også: Se den animerede prequel til det nye "Candyman"-remake

"Candyman" er historien om et boligområde i Chicago, hvor myten om en overnaturlig morder lever blandt områdets beboere. Siger du hans navn fem gange, så dukker han op – og slår dig ihjel.

I den oprindelige "Candyman" fra 1992 var boligområdet en trøstesløs ghetto i Chicagos yderområder, men selvsamme område er nu i den nye "Candyman"-film blevet byfornyet til ukendelighed, og området er i stedet beboet af velhavende og succesfulde mennesker – men den gruopvækkende Candyman er der tilsyneladende stadig.

Den nye "Candyman" instrueres af Nia DaCosta, som for nylig blev hyret til at instruere "Captain Marvel 2", mens "Get Out"-instruktøren Jordan Peele er med om bord som producer og manuskriptforfatter.

Kommentarer

Det udskudte "Candyman"-reboot udkommer næste sommer

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen