Det vilde vesten og østens mystik støder igen sammen i "Shanghai Dawn"

Tilbage i starten af det nye årtusinde var kombinationen af Jackie Chans finesse og akrobatik og Chris Tuckers ukultiverede og dameglade amerikaner i "Rush Hour"-filmene en succesformel for en actionkomedie. Ideen blev derfor kopieret til en western-kontekst med Owen Wilson som komisk sidekick i "Shanghai Noon" og "Shanghai Knights".

En tredje film i franchisen med titlen "Shanghai Dawn" skulle nu være på et forstadie, godt 13 år efter den seneste film kom ud.

Der er forhandlinger i gang om at få Owen Wilson og Jackie Chan til at gentage deres roller fra de to første film, mens det allerede står klart, at det bliver Jared Hess, bedst kendt for stenede komedier som "Napolen Dynamite" og "Nacho Libre", der skal instruere.

Nyheden om en tredje film i franchisen kommer som en mindre overraskelse i betragtning af, at den forrige film klarede sig væsentligt dårligere end den første, og det faktum, at Owen Wilson og Jackie Chan med henholdsvis 47 og 62 år ikke umiddelbart har alderen, man forbinder med et stort blockbuster-hit.

Men MGM og producenten Spyglass Entertainment tror tilsyneladende på, at der er en stor nok fanbase til at satse på franchisen.

Kommentarer

Det vilde vesten og østens mystik støder igen sammen i "Shanghai Dawn"

  • ★★★0

    Fedt synes selv de er rigtig sjove og underholdende, kommer som en overraskelse da jeg troede Chan kun ville fokusere på kinesiske film.

    MOVIE1000 7-09-16 15:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen