Disney afslører navn på ny streaming-tjeneste

Disney har netop døbt deres nye streaming-tjeneste, der skal konkurrere med Netflix og HBO.

Hvis du efterhånden er blevet træt af seriøse HBO-serier, Netflix "originals" og det til tider trivielle udvalg af film på diverse streaming-sider, så er den nye dreng i klassen netop blevet døbt. Nu kan du læne dig tilbage i sofaen og tænde for Disney+.

Den lidt ukreative titel henter inspiration fra navnet på sportskanalen ESPN+ og er klar til brug i USA i slutningen af 2019. Sidste år lancerede Walt Disney Companys CEO, Bob Iger, streaming-tjenesten, og med den kan man surfe rundt blandt de mange titler, som Disney råder over.

Disney napper titler tilbage

Streaming-siden vil løbende komme med nyt indhold, som Disney eller dets opkøbte selskaber producerer, så du kan passende overveje, om din kærlighed til Marvel er grunden til dit Netflix-abonnement. Disney planlægger nemlig at trække deres titler fra Netflix tilbage, når de nuværende kontrakter udløber. På den måde kan Disney lancere dem eksklusivt på deres egen streamingtjeneste.

Disney+ kommer i kølvandet på en årrække med en stærk økonomisk vækst fra Disneys side, hvor de har opkøbt en lang række store selskaber med kendte franchises, herunder Buzz Lightyear og Woody fra Pixar, kappeklædte helte fra Marvel og jedis med lyssværd fra Lucasfilm. Og Disneys Bob Iger regner ikke med, at ekspansionen af Disney-imperiet stopper her.

"Ligesom med ESPN+ vil lanceringen blot være startskuddet. Vi regner fortsat med at løfte oplevelsen og forbedre værdien for forbrugeren med eksklusivt nyt indhold i takt med, at vi bevæger os fremad." fortæller han til CNN.

DISNEY+ i Danmark?

Det ser dog ud til, at vi europæere ikke kan abonnere på Disney+ endnu. De bruger nemlig streamingselskabet HULU, og derfor vil Europa være uberørt lidt tid endnu.

Bob Iger fortæller dog, at de har stor interesse i regionen, så det er nok kun et spørgsmål om tid, før vi også får mulighed for at se den kommende streamingtjeneste.

Kommentarer

Disney afslører navn på ny streaming-tjeneste

  • ★★★0

    Det ser dog ud til, at vi europæere ikke kan abonnere på Disney+ endnu. De bruger nemlig streamingselskabet HULU, og derfor vil Europa være uberørt lidt tid endnu.

    Det kan man da sagtens. Brug VPN/smart dns og køb giftcard codes på ebay.

    Aranyhajú Nyárszépe12-11-18 00:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen