Disney arbejder på "The Rocketeer"-reboot

Kultfilmen "The Rocketeer" floppede finansielt tilbage i 1991, men den har siden da oparbejdet så stor en fanskare, at Disney nu har givet grønt lys til et reboot.

Disney har tilmed allerede hyret to manuskriptforfattere, Max Winkler og Matt Spicer. D'herrer er relativt ukendte og var blot 7-8 år gamle, da den oprindelige "The Rocketeer" udkom. Man har dog endnu ikke fundet en instruktør til projektet.

Billy Campbell havde hovedrollen i den første "The Rocketeer" som en ung pilot, der i 1938 falder over en særlig jakke med indbygget jetpack, som tillader ham at flyve rundt og bekæmpe de gangstere og nazister, som han pludseligt får i hælene. Timothy Dalton spillede skurken, mens Jennifer Connelly portrætterede Campbells flamme.

Den nye film, som har fået titlen "The Rocketeers", vil angiveligt foregå seks år efter den første film. Den nye helt i rocketeer-dragten bliver en ung, afroamerikansk kvinde, der skal bekæmpe en ambitiøs og korrupt videnskabsmand, som vil misbruge jetpack-teknologien i et forsøg på at sikre Sovjetunionen sejr mod USA i den kolde krig.

Disney har endnu ikke annonceret, hvornår "The Rocketeers" vil udkomme.

Kommentarer

Disney arbejder på "The Rocketeer"-reboot

 • ★★★★0

  Som jeg har skrevet andre steder, er jeg ikke helt nede med at fjerne Rocketeer fra "pulp-tiden", da jeg som udgangspunkt synes at den slags historier fungerer bedre, når man kan lave en skurk der er ond, bare for at være det og i den sammenhæng er filmnazister altså bedre.

  Russere som "the big bad", synes jeg er knapt så velfungerende og virker som en lidt slidt kliché, nu da vi antageligvis alle er venner (selvom det sikkert kan diskuteres) og vi efter murens fald, fandt ud af at russerne sgu bare var mennesker, ligesom alle os andre.

  Dét er til gengæld aldrig sket i samme grad med nazister, da de altid vil fremstå som super-duper-onde med ekstra ondt ost. Jo, de er også brugt ekstremt meget i filmhistorien, men hvem sætter ikke pris på at se en nazist blive slået i ansigtet?

  Bruno29-07-16 09:30

 • ★★★0

  Er hel enig Bruno, som jeg vidst også skrev det andet sted :)

  Elwood29-07-16 09:29

 • ★★★★0

  Jeg har altid nydt Rocketeer filmen fra Disney (den skulle vistnok være en del anderledes end tegneserien?), som en god gang lidt gammeldags underholdning. Særligt Dalton som lidt ondt giver en Errol Flynn inspireret præstation som den sleske skurk (der gik rygter i Hollywood i gamle dage om at Flynn var nazi sympatisør), gør det forrygende. Et reboot giver måske mening rent økonomisk, men jeg ser gerne flere film i universet (selv om  jeg som Bruno hellere havde set de havde beholdt oplægget med nazister i 30'erne) 

  T. Nielsen29-07-16 09:49

 • 0

  Jamen så må jeg, nævne elefanten i rummet!? Sort kvinde som Rocketeer? I det mindste så kan det IKKE blive mere P.K. (politisk korrekt)

  Jeg vil ha' en hvid Shaft;-P

  Gasivodo29-07-16 16:22

 • 0

  Er det bare mig, der hverken kan læse eller regne her?! Seks år efter den første film, som foregår i 1938, burde vi vel kun være fremme i 1944 og altså dermed endnu ikke ved den kolde krig?

  Jamen så må jeg, nævne elefanten i rummet!? Sort kvinde som Rocketeer? I det mindste så kan det IKKE blive mere P.K. (politisk korrekt)

  Jeg vil ha' en hvid Shaft;-P

  Nu lige Shaft er et dårligt eksempel, synes jeg, da heltens etnicitet jo er noget af grundidéen i filmene. Men jeg ser godt din smiley. ;) Derudover er det lidt ærgerligt, hvis det bliver sådan standard-løsningen for Hollywood bare at hælde den gamle vin på sorte og kvindelige flasker.

  Jeg synes dog, at det kunne give god mening netop i en historie som denne, der foregår på et tidspunkt, hvor hovedrollen ville være en "underdog" i kraft af både sit køn og sin etnicitet. Her kan det tilføje figuren flere udfordringer og lag.

  evermind 5-09-16 08:57

 • 0

  Also: Nazister er altid bedre skurke! :D

  evermind 5-09-16 08:58

 • ★★★★0

  Det er nyheden der er lidt misvisende, hvis du kigger den originale nyhed, skriver de dette: "Set six years after the original Rocketeer and after Secord has vanished while fighting the Nazis..." og de skriver herefter, at filmen foregår under den kolde krig, så man må næsten gå ud fra, at Secord er forsvundet i de sidste dage af anden verdenskrig.

  Bruno 5-09-16 09:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen