Disney bekræfter: Flere "Alien"-film på vej

The House of Mouse kaster sig over endnu en ikonisk franchise.

Efter Disneys opkøb af Fox har der været spekuleret meget i, hvilke franchises der ville få lov til at udfolde sig under underholdningsgigantens vinger. Ikke mindst "Alien"-universet har været et hedt emne, og en stor gruppe af franchisens fans har længe ønsket sig en ny film i universet. Især efter at Neill Blomkamps "Alien 5" blev skrottet til fordel for Ridley Scotts rimeligt lunkne "Alien: Covenant". 

Nu har musens hus så endelig bekræftet, at franchisen vil fortsætte med nye film – film i flertal – på vej. Ridley Scott skulle efter sigende også være i gang med endnu en prequel-film, der skal agere bindeled mellem "Alien: Covenant" og den første "Alien", men foreløbige rygter siger, at denne film indtil videre er sat på pause af Disney. 

Disney kunne potentielt have et ønske om at tilfredsstille universets mange fans og levere en rendyrket "Alien"-film, der ligner, lyder og lugter af det oprindelige univers – ikke ulig den rimeligt vellykkede fan-service, de leverede med "Star Wars: The Force Awakens". I hvert fald bliver det interessant at se, hvad selskabet kan gøre med deres nyerhvervede sci-fi-ejendom.

Så mangler vi bare Ellen Ripley!

Kommentarer

Disney bekræfter: Flere "Alien"-film på vej

 • ★★★★★★0

  Det kan muligvis ikke blive meget mere ligegyldigt end Covenant, men det er også slemt nok:-( 

  T. Nielsen 4-04-19 12:53

 • 0

  Det kan muligvis ikke blive meget mere ligegyldigt end Covenant, men det er også slemt nok:-( 

  Det sagde man også om Star Wars prequelsene, men så kom Disney og beviste at folket tog fejl ;-)

  Når alt kommer til alt, så vil jeg sige er Disneys franchise-filosofi blot er at de ejer nogle karakterer, som har en eller anden form for 'public appel' og 'brand recognition'. De tager nul chancer, som minimerer risiko = øger salgspotentialet. De (mis)bruger CGI-flash så hensynsløst og på ligegyldige manér, at det kun har negativ effekt. Karakterene og historierne er dårlige udviklet. Så jeg kan virkelig ikke se, hvorfor dette skulle blive interessant.

  Bobby Long 4-04-19 15:42

 • ★★★★★★0

  Selv det overgår ikke Covenant i ligegyldighed;)

  T. Nielsen 4-04-19 16:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen