Disney forventer angiveligt, at Han Solo-filmen flopper

En kilde tæt på produktionen fortæller, at selskabet praktisk talt har afskrevet den urohærgede "Solo: A Star Wars Story".

Den kommende spin-off-film om den karismatiske rumpirat har oplevet en hel del tumult de sidste par år.

Instruktørerne Phil Lord og Chris Miller blev afskediget, Ron Howard overtog roret, og dernæst kom det frem, at ledelsen hos Disney var så utilfreds med skuespilleren Alden Ehrenreichs præstation som en ung Han Solo, at man havde hyret en skuespiller-coach.

Derudover er det næppe et godt tegn, at der blot er et halvt år til biografpremieren i maj 2018, og vi har endnu ikke set en teaser eller ét eneste klip fra filmen. Og en kilde fortæller ScreenGeek, at det er der åbenbart flere gode grunde til:

"Disney forbereder sig på, at Han Solo-filmen flopper. De var bekymrede for det, selv før alle kontroverserne om 'The Last Jedi', men nu afskriver de praktisk talt filmen."

I'VE GOT A BAD FEELING ABOUT THIS...

Netop "Star Wars: The Last Jedi" har klaret sig enormt godt finansielt på verdensplan, men i kølvandet på premieren er internettet nærmest blevet omdannet til en slagmark, hvor hhv. skuffede og glade fans bekriger hinanden.

Men måske klinger fankoret mere enstemmigt næste år? Ifølge ScreenGeeks angiveligt troværdige kilde bliver der i hvert fald rigeligt at kritisere i den kommende "Solo: A Star Wars Story":

"Hovedrolleindehaveren, Alden Ehrenreich, kan ikke spille skuespil, og en dialog-coach var til stede, mens de optog alle hans scener. Derudover er manuskriptet slet ikke til at arbejde med. Det kommer til at ende som et biluheld."

Disney har endnu ikke rykket på filmens premieredato, men eftersom alle de nye "Star Wars"-film er udkommet i juledagene, er det ikke utænkeligt (især ovenpå filmens problematiske tilblivelse), at "Solo: A Star Wars Story" også bliver udskudt.

Kommentarer

Disney forventer angiveligt, at Han Solo-filmen flopper

 • ★★★★★0

  Jeg kan ikke ligefrem forestille mig, at den "flopper" - dertil er brandet simpelthen for stærkt. Men jeg er dæleme spændt på, om det bliver en rodebutik, der er værd at vandre igennem...

  The Insider27-12-17 00:47

 • 0

  Det er også værd at huske på at når Disney tror at den flopper, så tænker de naturligvis på at den flopper økonomisk. Det tror jeg ikke så meget på, da der simpelthen er så mange der vil indløse billet alene på grund af navnet. 

  Kritisk tror jeg dog sagtens den kan gå hen at floppe, da det aldrig er lovende for en kommende produktion at den har været igennem et sådant forløb. Det virker meget som om at Disney gerne vil diktere en bestemt form for film og det er simpelthen svært at få nogle god og anstændige instruktører til at indordne sig under sådanne forhold, for ikke at tale om skuespillere og manuskriptforfattere. Gad vide om ikke også det er en stor grund til at David Fincher har sagt nej tak, da han angiveligt er blevet spurgt (som et af de mange Star Wars rygter), selv om han har givet andre grunde. 

  Whispering Horse27-12-17 01:41

 • ★★★★★2

  Ih altså, hvis de alligevel afskriver den, så kunne de jo lige så godt have ladet Lord og Miller følge deres vision til dørs. Det her bliver sikkert bare ligegyldigt eyecandy ligesom Rogue One. 

  Lars!27-12-17 09:38

 • ★★★★★★1

  Ih altså, hvis de alligevel afskriver den...

  Angiveligt.

  Zero Cool27-12-17 10:16

 • ★★★★★4

  Angiveligt.

  Hvis. 

  Lars!27-12-17 10:25

 • 0

  Jeg kan ikke ligefrem forestille mig, at den "flopper" - dertil er brandet simpelthen for stærkt

  Er det nu også det? Altså Star Wars mærket.

  Jeg har ikke selv set The Last Jedi, da The Force Awakens efterlod mig lettere skuffet. Følte at jeg bare havde set en lettere omskrevet udgave af A New Hope. Rogue One var nu fin nok, men den havde også elementer, der øgede min skepsis overfor Disneys Star Wars.

  Her den sidste uges tid har jeg så været underholdt af en hel del forskellige videoer inde på youtube, som uden omsvøb har kritiseret The Last Jedi sønder og sammen. Kritikkerne har bekræftet mine bange anelser ( såsom at der er gået Social Justice Warrior i Star Wars ), og føjet nye til ( jeg hører at Lukes karakter har fået en elendig afslutning ).

  MARVEL kan godt få mine penge lidt endnu, men Star Wars har jeg ikke længere interesse i.

  Kviesgaard27-12-17 18:12

 • ★★★★★1

  Er der ikke en idé i at se om det nu også skulle være så slemt? Jeg synes der puttes for meget snobberi (ikke dig, nødvendigvist!) i alt det her. Det er jo bare en film, tilmed en der er sygt underholdende og der er total smæk på i over to timer... Jeg forstår (dels) dem der går vildt op i film fra Kirgisistan, hvor man følger en arm porrefarmer gennem 17 reinkarnationer, og at der skal være en dybere mening. Men det her er Star Wars = eventyr i rummet, laserstråler og onde soldater...

  davenport27-12-17 18:53

 • 0

  Til Davenport

  Er der ikke en idé i at se om det nu også skulle være så slemt? Jeg synes der puttes for meget snobberi (ikke dig, nødvendigvist!) i alt det her.

  Principelt har du ret i din udtalelse. Jeg kan ikke vide, om det er så slemt, som nogen har gjort det til.

  Men.

  For der er et men. Jeg har efterhånden 4 årtier på bagen. Set en pæn del film gennem tiderne. Nogle gode, nogle få fantastiske, og nogle virkelig fæle. Eksempel på det sidste ville for mit eget vedkommende være Sucker Punch og Man of Steel.

  Så jeg har efterhånden udviklet et lille princip om, at film, som jeg er skeptiske overfor, eller efterfølgere til film, hvor jeg ikke var solgt på forgængeren, dem springer jeg over. Mine penge er surt tjente, så jeg vil have noget valuta for dem, når jeg f. eks. køber en biograf-billet.

  The Force Awakens efterlod mig med en flad fornemmelse i maven. Rogue One var ok underholdende, men jeg begyndte og se tegn på ting og elementer på noget, som jeg brød mig om.

  Jeg var for begejstret for Transformers-mærket, så jeg endte med, at se de første 3 film i den serie, inden jeg fik udviklet nok rygrad til at sige fra overfor noget, som et eller andet sted stod mit hjerte nært. Bevars jeg kan da stadig ende med, at se en ikke sønderlig god film her og der. Men har alarm klokkerne først ringet, er jeg blevet bedre til, at lytte til dem.

  Kviesgaard27-12-17 19:37

 • ★★★★★★0

  Star Wars har overlevet the Holiday Special, Droids, to Ewok-film, en tvivlsom trilogi og et utal af dårlige bøger, tegneserier og spil. Brandet er pænt stærkt.

  Zero Cool27-12-17 20:14

 • 0

  Til Bruno

  Du har faktisk en rigtig god pointe der.

  Så de overlever nok også uden mine skillinger.

  Kviesgaard27-12-17 20:27

 • ★★★★★2

  Jeg har først nu læst reaktionerne i The Last Jedi-tråden, og jeg er overrasket over hvor negativ stemningen er herinde. 

  Lars!27-12-17 21:41

 • ★★★★★2

  Tænker bare: Du smider penge efter noget som Transformers...! Så sgu da hellere SW??? Du kan da ikke forsvare at se 3 film med Cornflakesæskebagsider, og så ikke gi SW en chance? Det e sgu lidt en anden boldgade vi snakker. Dårligt eller ej, så ved jeg godt hvor jeg ville sætte mine penge. Og mht. surt tjente penge: en pizza koster 65 kr., så minus to af dem, eller lav 2x kartoffel-porresuppe, og du ville aldrig vide, at pengene gik til noget juks som TLJ :D

  davenport27-12-17 22:25

 • 0

  Til Davenport

  Nu er min begejstring for Transformers mærket ( ikke Bay-filmene ) noget højere end Star Wars mærket. Så hvis hjertet banker for robotter i forklædning, så er det vel ikke så mærkeligt, at man lader sig forlede, når de endelig kommer i en film-udgave?

  Læg dertil George Lucas prequel-trilogi. Det var ikke ligefrem noget, der styrkede Star Wars oplevelsen i min bog. Da så The Force Awakens udkommer, men heller ikke formår, at blæse mig bagud af biografsædet, snarer tværtimod, hvad er der så tilbage, der skal lokke mig ind og se The Last Jedi?

  Især med al den negative omtale, den har fået?

  Næ Star Wars frister mig ikke længere, og da MARVEL Studios for det meste indfrier mine forventninger, så bliver det der, jeg bruger min tid og penge.

  Kviesgaard28-12-17 17:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen