Disney har en fortsættelse til "Cruella" i støbeskeen

Vi får snart lov til at se endnu mere af den nederdrægtige Disney-skurks dystre fortid.

Disney pønser allerede på en efterfølger til studiets spritnye "Cruella", hvor Emma Stone ("La La Land") giver den i hovedrollen som den ikoniske skurk kendt fra "101 dalmatinere". Det skriver The Hollywood Reporter.

Både instruktør Craig Gillespie ("I, Tonya") og manuskriptforfatter Tony McNamara ("The Favourite") forventes at vende tilbage for at arbejde på fortsættelsen til eventyret, der i skrivende stund har indtjent 48,5 mio. dollars på verdensplan.

"Cruella" blev udgivet samtidigt i biograferne og på Disney+ den 28. maj, og filmen har generelt fået flot kritik af såvel anmeldere som fans, hvorfor det ikke kommer som den store overraskelse, at Disney nu er ved at udvikle en toer.

Læs også: De onde stedsøstre fra Disneys "Askepot" får deres egen spin-off

I "Cruella" møder vi den unge og talentfulde modedesigner Estella, der sigter mod stjernerne i den benhårde modeverden i 1970'ernes London.

På vej mod tinderne transformerer den unge kvinde sig til den utilregnelige og flamboyante dalmatiner-skurk Cruella de Vil.

Tiden må vise, hvornår vi får fortsættelsen at se, men indtil da kan Disney-fans se frem til en sommer, der blandt andet byder på premiererne på Marvels "Black Widow" og Pixars "Luca".

Kommentarer

Disney har en fortsættelse til "Cruella" i støbeskeen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen