Disney lægger "The Mandalorian"-spin-off på is

"Rangers of the New Republic" er blevet strøget fra tegnebrættet.

Sidste år løftede Disney sløret for et hav af kommende "Star Wars"-serier-og film, men nu er "Rangers of the New Republic"-projektet angiveligt blevet sat på pause.

Serien blev annonceret som én ud af tre "The Mandalorian"-spin-off-serier, men nu må vi altså i første omgang nøjes med "Ahsoka" og "The Book of Boba Fett".

Beslutningen om at lægge "Rangers of the New Republic" på is hænger formentlig sammen med Lucasfilms fyring af "The Mandalorian"-skuespilleren Gina Carano, der gav den som den tidligere lejesoldat Cara Dune i den populære "Star Wars"-serie.

Læs også: Gina Carano får sparket af Lucasfilm

Hun var efter sigende tiltænkt en stor rolle i "Rangers of the New Republic", men fik altså tidligere på året sparket efter en række kontroversielle udtalelser.

Tiden må vise, om Disney/Lucasfilm på et tidspunkt vælger at genoptage udviklingen af serien, men uanset hvad, er der masser af nyt "Star Wars" på vej.

Ud over ovennævnte serier kan "Star Wars"-fans blandt andet glæde sig til den længe ventede Obi-Wan Kenobi-serie, som for nylig gik i produktion.

Kommentarer

Disney lægger "The Mandalorian"-spin-off på is

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen