Disney laver "Den lille havfrue" med Chloë Moretz

Disney fortsætter deres omfattende plan om at genindspille deres mange tegnefilmsklassikere som live-action-film, og den næste i rækken bliver "Den lille havfrue". Den oprindelige tegnefilm er ganske løst baseret på H.C. Andersens eventyr, mens det er uvist, hvilke relationer den nye film vil have til nogen af disse.

Variety kan dog afsløre, at Chloe Moretz ("Kick-Ass") er tilknyttet som filmens stjerne. Tidligere var også Sofia Coppola tilknyttet som instruktør, men hun forlod projektet - efter sigende pga. kreative uenigheder. Det siges også, at Coppola ikke ønskede at caste Chloe Moretz, men at dette var producernes ønske, og at det også var en af grundene til, at hun forlod projektet. Foreløbig står filmen altså uden instruktør.

Til gengæld er der fundet endnu en forfatter til at stå for manuskriptet, nemlig Richard Curtis, som tidligere har stået bag romantiske komedier som "Fire bryllupper og en begravelse", "Bridget Jones' dagbog" og "Love Actually".

Kommentarer

Disney laver "Den lille havfrue" med Chloë Moretz

 • 1

  Jeg ville have elsket en "Den lille havfrue"-film af Sofia Coppola. Perfekt match. Utrolig ærgerligt at hun ikke kunne få sin vilje. Det har sikkert noget at gøre med, at studiet vil have endnu en disneyficeret udgave af H.C. Andersens fine eventyr. Gad godt se, at den fulgte kildematerialet mere, for der gemmer sig altså en dyb, tragisk historie. Chloë Grace Moretz er da også en udmærket skuespiller.

  benjamin51 9-11-15 11:56

 • ★★★★1

  Jeg er lidt spændt på effekterne. En hel film med "mennesker" under vand, det er jeg da spændt på hvordan de får til. Derudover har jeg dog ikke nogen forventninger. Jeg tror som dig, Benjamin, at det bliver ret disneyficeret og konventionelt. 

  Riqon 9-11-15 12:00

 • 0

  Åh, det bliver sikkert et CGI-helvede, Riqon, ligesom "Maleficent". Det ærger mig, at der ikke kan komme nogle ordentlige film ud af de gamle eventyr. Remakes af Disney-tegnefilm i stedet for nye fortolkninger baseret på det oprindelige materiale. Kan det blive mere fantasiløst. Paul Thomas Anderson er vel egentlig heller ikke længere tilknyttet "Pinocchio". 

  benjamin51 9-11-15 12:07

 • ★★★0

  Har du set Cinderella, Benjamin? Jeg har ikke selv set den, men den fik da ret så fine anmeldelser.

  Kruse 9-11-15 12:56

 • 0

  Nej, har ikke set den, men jeg tvivler på, den følger det oprindelige kildemateriale :)

  benjamin51 9-11-15 16:18

 • ★★★★0

  Den mindede i hvert fald MEGET om tegnefilmen, på godt og ondt. Lidt mindre syngende mus, men ellers meget Disney kulørt. Dårlig er den dog bestemt ikke, men noget særligt synes jeg nu heller ikke den er.

  T. Nielsen 9-11-15 16:46

 • ★★★0

  Ahh, jeg læste dit indlæg lidt for hurtigt, Benjamin. Nu er jeg helt med på hvad du mente :)

  Kruse 9-11-15 16:59

 • 0

  ComputerskabtBLOD-ekstravaganza;-D Jeg er med?

  HOV! Disney?  Glem det.. vud'den sletter man..

  Gasivodo11-11-15 02:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen