Disney-reboot af "Predator"-franchisen er snart færdigfilmet

Næste kapitel om jægerne fra det ydre rum vil være beslægtet med første film og "The Revenant".

Efter Disney opkøbte 20th Century Fox, der nu hedder 20th Century Studios, har der været mere end godt gang i udviklingen af reboots fra Hollywood-selskabets bagkatalog. Én af de franchises, som (endnu engang) skal igangsættes, er sagaen om de højteknologiske rumjægere fra "Predator"-filmserien. Næste skud på stammen har fået titlen "Skull" og er netop ved at være optaget færdig.

Målet med den nye film er at skabe en R-rated origin-fortælling, hvor vi følger den første Predator på Jorden. Stilen skulle ifølge instruktør Dan Trachtenberg være et miks af den originale Arnold Schwarzenegger-actionklassiker fra 1987 og Oscar-vinderen "The Revenant".

SE OGSÅ: PREDATOR VS. BEVERLY HILLS 90210 - SE "THE PREDATOR"-INSTRUKTØRENS REAKTION PÅ VORES VIDEO!

"'Skull' er mere beslægtet med 'The Revenant' end nogle af de andre film i 'Predator'-universet," fortæller Trachtenberg og fortsætter:

"'The Revenant' er kendt for sit nådesløse portræt af naturens elementer, hvilket bestemt kan fungere med en menneske versus Predator-kampzone som omdrejningspunkt."

I modsætning til de andre film i franchisen vil hovedpersonen denne gang være en kvinde – en ung Comanche-indianer, spillet af Amber Midthunter ("The Ice Road", "Legion"), der vil bevise sin værd trods stammens traditioner.

Det vides endnu ikke, hvornår "Skull" får dansk premiere.

Se Moovy TV's interview med folkene bag seneste "Predator"-film, "The Predator", i videoen herunder:

Kommentarer

Disney-reboot af "Predator"-franchisen er snart færdigfilmet

  • 0

    Please be R-Rated, og ikke en svag omgang som AVP 1

    Googlede den lige, og hvis nyheden fra 2019 ellers holder stik, forbliver fremtidige Alien-film og predator-franchisen stadig sin R-Rating. Håber så meget på at det ender således.

    Ryder666 1-08-21 22:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen